Isolteam Warm aanbevolen

Niel Jaarmarktcross

Datum: 10-11-2018
Land: België
Klassement: DVV Trofee


Start en finish: Centrum Niel
 
Permanentie: Gemeentehuis, Ridder Berthoutlaan 1, 2845 Niel

Lees: Niel terug in DVV-trofee klik


VVK 10 euro, ADD 12 euro. Kids tot 12 jaar gratis.

Programma 2017

9u30 jeugdinitiatie
10u30 nieuwelingen
11u30 juniores
13u00 G-sport
13u45 dames 
15u00 elite en beloften

Deelnemers  

Lees: Jaarmarktcross keert terug naar roots en duikt de weide in klik
Toon Aerts juicht, Michael Vanthourenhout baalt klik

Bekijk fotoreeks klik

Parcours



Uitslagen 2017

Nieuwelingen

1. Dante Coremans
2. Senne Willems
3. Arne Baers
4. Lukas Van der Vleuten
5. Emiel Verstrynge

Volledige uitslag klik

Juniores

1. Xander Geysels
2. Len Dejonghe
3. Gerben Kuypers
4. Noah Vreeswijk (Ned)
5. Joren Thys

Volledige uitslag klik


Dames

 Foto: ©Photopress.be

1. Nikki Brammeier (GBr)
2. Alice Maria Arzuffi (Ita-
3. Ellen Van Loy
4. Loes Sels
5. Elle Anderson (USA)

Volledige uitslag klik

Heren

 Foto: ©Photopress.be

1. Toon Aerts
2. Laurens Sweeck
3. Corné Van Kessel (Ned)
4. Michael Vanthourenhout
5. Gianni Vermeersch

Volledige uitslag klik

Uitslagen 2016

Lees ook: Sanne Cant sterker dan Jolien Verschueren - EK geen toevalstreffer - Pauwels' achtervolginsrace - Sterke Toon Aerts houdt Kevin Pauwels af in Niel klik

Nieuwelingen

1. Witse Meeussen
2. Dante Coremans
3. Joachim Van Looveren
4. Ward Huybs
5. Robbe Willems

volledige uitslag klik

Juniores

1. Arno Debeir
2. Gerben Kuypers
3. Julian Siemons
4. Niels Vandeputte
5. Jarne De Meyer

volledige uitslag klik

Dames

1. Sanne Cant
2. Jolien Verschueren
3. Ellen Van Loy
4. Loes Sels
5. Joyce Vanderbeken
6. Alice Maria Arzuffi (Ita)
7. Githa Michiels
8. Karen Verhestraeten
9. Shana Maes
10. Mascha Mulder (Ned)

volledige uitslag klik

Heren

1. Toon Aerts
2. Kevin Pauwels
3. Corné van Kessel (Ned)
4. Philipp Walsleben (Dui)
5. Tom Meeusen
6. Jim Aernouts
7. Marcel Meisen (Dui)
8. Dieter Vanthourenhout
9. Gianni Vermeersch
10. Stan Godrie (Ned)

volledige uitslag klik



Parcours 2015



Uitslagen 2015

Nieuwelingen

1. Arno Van den broeck
2. Lloyd Sprangers
3. Vince Van den Eynde
4. Andres Verdonck
5. Joren Thys

volledige uitslag klik

Juniores

1. Toon Vandebosch
2. Alessio Dhoore
3. Reno Bauters
4. Jari De Clercq
5. Andreas Goeman

volledige uitslag klik

Dames

1. Sanne Cant
2. Jolien Verschueren
3. Nikki Harris (GBr)
4. Sophie De Boer (Ned)
5. Ellen Van Loy

volledige uitslag klik

Elite heren en beloften

1. Kevin Pauwels
2. Tom Meeusen
3. Sven Nys
4. Laurens Sweeck
5. Tim Merlier

volledige uitslag klik

 
Uitslagen 2014:

Nieuwelingen

1. Florian Vermeersch
2. Andres Goeman
3. Timo Kielich
4. Toon Vandebosch
5. Luca Vreeswijk (Ned)

Junioren

1. Thijs Wolsink (Ned)
2. Gianni Siebens
3. Wesley Floren (ned)
4. Seppe Rombouts
5. Lander Loockx

Volledige uitslag nieuwelingen en juniores: klik

Dames   - foto's klik

1. Sanne Cant
2. Jolien Verschueren
3. Helen Wyman (GBr)
4. Ellen Van Loy
5. Githa Michiels

Volledige uitslag dames: klik (zodra beschikbaar) of klik

Elite heren en beloften   - foto's klik

4. Philipp Walsleben (Dui)
5. Dieter Vanthourenhout

Volledige uitslag heren elite en beloften; klik (zodra beschikbaar) of klik

Alle uitslagen op een rij: klik



Blik op de vernieuwde omloop (anno 2014) via link: klik (filmpje parcours)

 
 
 
Uitslagen editie 2013

Nieuwelingen: klik (volledige uitslag wielerbond Vlaanderen) of klik

1. Thijs Wolsink (Ned)
2. Victor Vandebosch
3. Gianni Siebens
4. Alex Colman
5. Tijl Pauwels

Junioren: klik (volledige uitslag wielerbond Vlaanderen - scroll!) of klik

1. Sieben Wouters (Ned)
2. Loïc Hennaux
3. Pieter Van Roosbroeck
4. Sybren Jacobs
5. Jordi Andries

Dames: klik (volledige uitslag wielerbond Vlaanderen) of klik

1. Sanne Cant
2. Nikki Haris (GBr)
3. Sabrina Stultiens (Ned)
4. Ellen Van Loy
5. Pavla Havlikova (Tsj)

Elite en beloften: klik (volledige uitslag wielerbond Vlaanderen) of klik

1. Sven Nys (5de zege in Niel, mede recordhouder)
2. Wout Van Aert (belofte)
3. Rob Peeters
4. Bart Aernouts
5. Thijs Van Amerongen (Ned)

Niet aan de start in 2013 Tom Meeusen en Bart Wellens

 
Winnaars 2012

Elite + Beloften: Niels Albert
Dames: Nikki Harris
Junioren: Vincent Peeters
Nieuwelingen: Pascal Eenkhoorn

Palmares Niel

1963 René De Rey

1964 Pierre Kumps

1965 1966 1967 1968 Eric De Vlaeminck

1969 Freddy Nijs

1970 Eric De Vlaeminck

1971 Albert Van Damme

1972 Bert Vermeire

1973 1974 André Geirland

1975 1976 Bert Vermeire

1977 Eric De Bruyne

1978 1979 Bert Vermeire

1980 Roland Liboton

1981 Hennie Stamsnijder

1982 1983 Roland Liboton

1984 Hennie Stamsnijder

1985 Roland Liboton

1986 Christian Hautekeete

1987 Roland Liboton

1988 Rudy De Bie

1989 Danny De Bie

1990 Marc Janssens

1991 Guy Van Dijck

1992 Marc Janssens

1993 Danny De Bie

1994 1995 Paul Herygers

1996 Marc Janssens

1997 Adrie van der Poel

1998 Mario De Clercq

1999 Arne Daelmans

2000 Erwin Vervecken

2001 Peter Van Santvliet

2002 2003 Bart Wellens

2004 Richard Groenendaal (Ned)

2005 tijdrit: Bart Wellens – cross: Sven Nys

2006 2007 Bart Wellens

2008 Lars Boom

2009 2010 2011 Sven Nys

2012 Niels Albert

2013 Sven Nys

2014 Sven Nys

2015 Kevin Pauwels

2016 Toon Aerts


Onze acties waarbij we inkomtickets weggeven worden op geen enkele manier gesponsord, ondersteund, ... door en/of zijn geassocieerd met facebook. Facebook is op geen enkele manier verantwoordelijk voor deze acties en uitvoering. Ook twitter niet








Zoeken

Scherpe blik van ... Retro - Scherpe BlikkenRetro - Scherpe Blikken

Kalender

juli 2018<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031