Isolteam Warm aanbevolen

Gieten

Datum: 14-10-2018
Land: Nederland
Klassement: Telenet Superprestige


Organisatie: Stichting Wieler Promotion Oostermoer

Aan de Nijslootsweg te Gieten (aan de andere kant van de N34)

Hoe bereiken?

Via Zwolle A28 richting Meppel, Hoogeveen, afslag Assen-Zuid en N33 richting Gieten : klik

Tickets: 12 euro, tot en met 14 jaar gratis

geen online verkoop

Programma: 1ste manche Superprestige

9u30: Nieuwelingen
10u45: Juniores
12u00: Beloften
13u40: Dames
15u00: Elite


Deelnemers

Uitslagen 1-10-2017

Nieuwelingen


Foto: ©Photopress.be

1. Salvador Alvarado (Ned)
2. Stijn Willemsen (Ned)
3. Lukas van der Vleuten
4. Joppe d Hey (Ned)
5. Hugo Kars (Ned)

volledige uitslag klik

Juniores


Foto: ©Photopress.be

1. Ryan Kamp (Ned)
2. Pim Ronhaar (Ned)
3. Maxim Dewulf
4. Arno van den Broeck
5. Jarno Bellens

volledige uitslag klik

Beloften


Foto: ©Photopress.be

1. Jens Dekker (Ned)
2. Adam Toupalik (Tsj)
3. Yannick Peeters
4. Sieben Wouters (Ned)
5. Thijs Aerts

volledige uitslag klik

Dames


Foto: ©Photopress.be

1. Maud Kaptheijns (Ned)
2. Nikki Brammeier (GBr)
3. Sophie De Boer (Ned)
4. Elle Anderson (USA)
5. Helen Wyman (GBr)

volledige uitslag klik

Lees ook: Maud Kaptheijns schenkt Crelan-Charles eerste zege van het seizoen klik

Heren


Foto: ©Photopress.be

1. Mathieu Van der Poel (Ned)
2. Wout van Aert
3. Laurens Sweeck
4. Lars van der Haar (Ned)
5. Quinten Hermans

volledige uitslag klik

Lees ook: Vier op een rij voor Mathieu Van der Poel, maar ... Van Aert 'leeft' ook nog klik

Parcours



Uitslagen editie 2016

Heren

1. Mathieu Van der Poel (Ned)
2. Wout van Aert
3. Laurens Sweeck
4. Jens Adams
5. Toon Aerts
6. Klaas Vantornout
7. Tom Meeusen
8. Tim Merlier
9. David Van der Poel (Ned)
10. Lars Van der haar (Ned)

volledige uitslag klik

Dames

 Foto:©Photopress.be

1. Sanne Cant
2. Lucinda Brand (Ned)
3. Sophie De Boer (Ned)
4. Laura Verdonschot
5. Nikki Harris (Gbr)

volledige uitslag klik

Beloften

 Foto:©Photopress.be 

1. Joris Nieuwenhuis (Ned)
2. Quinten Hermans
3. Yannick Peeters
4. Sieben Wouters (Ned)
5. Nicolas Cleppe

volledige uitslag klik

Lees en bekijk ook video-interview: Joris Nieuwenhuis pleziert sponsor, Quinten Hermans baalt klik

Juniores

 Foto:©Photopress.be

1. Jelle Camps
2. Toon Vandebosch
3. Thymen Arensman (Ned)
4. Andreas Goeman
5. Yentl Bekaert

volledige uitslag klik

Nieuwelingen

 Foto:©Photopress.be

1. Luke Verburg (Ned)
2. Pim Ronhaar (Ned)
3. Bodi del Grosso (Ned)
4. Lars Boven (Ned)
5. Noah Vreeswijk (Ned)

volledige uitslag klik

Parcours 2016



Parcours 2015: 
 
SnipImage

Uitslagen editie 2015: 1ste manche SP

Nieuwelingen: volledig klik

1. Perry Frijters (Ned)
2. Bart Artz (Ned)
3. Luke Verburg (Ned)
4. Tomas Kopecky (Ned)
5. Bodi Del Grosso (Ned)


Juniores: volledig klik

1. Jens Dekker (Ned)
2. Jappe Jaspers
3. Thijs Wolsink (Ned)
4. Victor Vandebosch
5. Gianni Siebens

Beloften: volledig klik

1. Daan Hoeybergs
2. Quinten Hermans
3. Eli Iserbyt
4. Martijn Budding (Ned)
5. Yorben van Tichelt

Dames: volledig klik

1. Sanne Cant
2. Nikki Harris (GBr)
3. Jolien Verschueren
4. Ellen Van Loy
5. Maud Kaptheijns (Ned)

Heren: volledig klik

1. Wout van Aert
2. Lars Van der Haar (Ned)
3. Tim Merlier
4. Sven Nys
5. Klaas Vantornout

Uitslagen editie 2014: 1ste manche SP
 
Nieuwelingen: volledig klik
 
1. Arno Debeir
2. Wim Wittenberg (Ned)
3. Luca Vreeswijck (Ned)
4. Thymen Arensman (Ned)
5. Perry Frijters (Ned)
 
 
Juniores: volledig klik
 
1. Eli Iserbyt
2. Max Gulickx (Ned)
3. Johan Jacobs (Zwi)
4. Jappe Jaspers
5. Jens Dekker (Ned)
 
 
Dames: volledig klik
 
1. Sanne Cant
2. Ellen van Loy
3. Sophie De Boer (Ned)
4. Sanne van Passen (Ned)
5. Elle Anderson (USA)
 
 
Beloften: volledig klik
 
1. Wout van Aert
2. Laurens Sweeck
3. Diether Sweeck
4. Michael Vanthourenhout
5. Toon Aerts
 
 
Elite: volledig klik
 
1. Mathieu Van der Poel (Ned)
2. Lars Van der Haar (Ned)
3. Sven Nys
4. David Van der Poel (Ned)
5. Klaas Vontornout
 
 
Uitslagen editie 2013 : 5de manche SP

Nieuwelingen: volledig klik

1. Jens Dekker (Ned)
2. Thijs Wolsink (Ned)
3. Jappe Jaspers
4. Wim Wittenberg (Ned)
5. Bryan Bouwmans (Ned)

Dames: volledig klik

1. Helen Wyman (GBr)
2. Sanne Cant
3. Sabrina Stultiens (Ned)
4. Annefleur Kalvenhaar (Ned)
5. Pavla Havlikova (Tsj)

Juniores: volledig klik

1. Yannick Peeters
2. Thijs Aerts
3. Adam Toupalik (Tsj)
4. Jelle Schuermans
5. Elias Van Hecke

U23/Beloften: volledig klik

1. Mathieu Van der Poel (Ned)
2. Yorben Van Tichelt
3. Gianni Vermeersch
4. Tim Merlier
5. David Van der Poel (Ned)

Elite: volledig klik

1. Niels Albert
2. Lars Van der Haar (Ned)
3. Tom Meeusen
4. Philip Walsleben (Dui)
5. Marcel Meisen (Dui)

Bericht problemen met camper Nys anno 2014 klik

Videoverslag Sven Nys na Gieten 2014 klik

Verslag Gieten 2014 klik

Winnaars 2012

Elite: Klaas Vantornout
Beloften: Wout Van Aert
Juniores: Mathieu Van der Poel
Dames: Helen Wyman
Nieuwelingen: Pascal Eenkhoorn
 
 

Winnaars/palmares

8 x Sven Nys: 1998/1999/2001/2002/2004/2006/2009/2011
3 x Rein Groenendaal (Ned): 1981/1982/1983
3 x Paul De Brauwer: 1986/1988/1989
3 x Danny De Bie: 1990/1991/1992
3 x Richard Groenendaal: 1997/200/2005

1977 Gerrit Scheffer (Ned)

1978 Herman Snoeijink (Ned)

1979 Cees van der Wereld (NK)

1980 Rainer Paus (Dui)

1981 1982 1983 Rein Groenendaal (Ned)

1984 Radomir Simunek (Tsj)

1985 Roland Liboton

1986 Paul De Brauwer

1987 Roland Liboton

1988 1989 Paul De Brauwer

1990 1991 1992 Danny De Bie

1993 1994 Paul Herygers

1995 Erwin Vervecken

1996 Adrie van der Poel (Ned)

1997 Richard Groenendaal (Ned)

1998 1999 Sven Nys

2000 Richard Groenendaal (Ned)

2001 2002 Sven Nys

2003 Bart Wellens

2004 Sven Nys

2005 Richard Groenendaal (Ned)

2006 Sven Nys

2007 Niels Albert

2008 Klaas Vantornout

2009 Sven Nys

2010 Tom Meeusen

2011 Sven Nys

2012 Klaas Vantornout

2013 Niels Albert

2014 Mathieu Van der Poel (Ned)

2015 Wout van Aert

2016 Mathieu Van der Poel (Ned)


Zoeken

Scherpe blik van ... Retro - Scherpe BlikkenRetro - Scherpe Blikken

Kalender

april 2018<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30