Interviews

Morgen staat in Koksijde de derde manche van de Wereldbeker op de agenda. Bij de dames is het uitkijken naar Sanne Cant. De wereldkampioene won de voorbije twee manches in Koksijde (2014 en 2015) en mikt op de 'triple'.

Lees meer

Marlux-Napoleon Games maakte vorig weekend geen te beste beurt. Ook Michael Vanthourenhout ging in Zonhoven mee ten onder en gaf op. Veldritkrant.be haalde de jonge West-Vlaming voor de camera. "Last van de warmte én van de rug", klonk het.

Lees meer

Eli Iserbyt werd vandaag in Meulebeke verdienstelijk vijfde. Veldritkrant.be haalde de jonge West-Vlaming voor de camera. "Ik ben beter dan vorig jaar", klonk het. "Alleen moet ik soms van té ver starten. Dat kan je niet altijd goedmaken."

Lees meer

Mathieu van der Poel genoot na de Brico Cross in Eeklo met volle teugen van zijn overwinning. Te veel conclusies wilde hij er echter niet aan vastknopen. "Dit rondje lag me perfect. Maar ik kijk nu al vooruit naar Amerika, waar ik voor het eerst naartoe trek. Waarom niet mikken op die WB-leiderstrui?"

Lees meer

3 oktober 2013. Een schok ging door Telenet-Fidea en de veldritwereld. Amy Dombroski, lid van het damesteam van Hans van Kasteren, verongelukte op training. Maar Amy is niet vergeten. Rebecca Fahringer is momenteel het gezicht van de Amy D. Foundation.

Lees meer

Telenet maakte vorig jaar zijn intrede in het veldrijden. In de beginfase bleef het wat tasten en zoeken, maar ondertussen lijkt de betaalzender stilaan te zijn ingeburgerd en aanvaard. Bij Telenet zelf zijn ze in elk geval tevreden. Een babbel met Stefaan Kestens, Product Manager Sport.

Lees meer

Zoeken

Scherpe blik van ... Scherpe blikkenScherpe blikken

Kalender

november 2017<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930