Guus van den Eijnden de sterkste bij de junioren in Niel

Guus van den Eijnden de sterkste bij de junioren in Niel

Bij de juniores in de Jaarmarktcross Niel 2022 stond er geen maat op de Nederlander Guus van den Eijnden. Robbe Marchand en Wies Nuyens finishten op enige afstand als respectievelijk tweede en derde.

"Het moet niet enkel bij de dames zijn dat de Nederlanders met de bloemen gaan lopen he" lacht Van den Eijnden na zijn zege in de Jaarmarktcross Niel. "Na een overwinning in Duitsland en de zege in de Wereldbeker in Maasmechelen is dit mijn derde zege van het seizoen. Vooral Maasmechelen en hier in Niel zijn toch twee vooraanstaande wedstrijden. In het eerste deel van de wedstrijd had ik te maken met kettingproblemen. Zowel in de eerste als tweede ronde. Dat komt vooral door de modder, denk ik."

De renner van APB is afkomstig uit Gemert, dicht bij Eindhoven. De Brabander hoopt volgend jaar de overstap te maken naar een development team. "Als tweedejaars junior is het inderdaad de bedoeling om door te groeien. Daarom is het ook fijn om me ook in België in de picture te rijden. Maar het seizoen is nog lang. Ik kan wel zeggen dat ik graag die stap zou maken, ik moet natuurlijk wel blijven bevestigen. Momenteel heb ik nog geen aanbod. We zien wel wat de toekomst brengt.", aldus de winnaar bij de junioren in Niel

Volledige uitslag klik hier

Fotocredit Bram van Lent - tekst : Lieven Verheyen

 

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!