Isolteam Warm aanbevolen

Koksijde

Datum: 22-10-2017
Land: België
Klassement: Wereldbeker


Organisatie: 
Koninklijke Veloclub 'De Verenigde Vrienden' Koksijde vzw
Hoge Duinenlaan 2
8670 Koksijde
secretariaat@veloclubkoksijde.be



Tickets: voorverkoop € 13, aan de kassa € 15 klik
Kinderen < 12 jaar Gratis

Programma

10u00: Junioren wereldbeker UCI
11u20: U23/beloften wereldbeker UCI
13u30: Dames wereldbeker UCI
15u00: Elite - VLAAMSE DUINENCROSSwereldbeker UCI 

Live op Sporza en op Playsports van Telenet

Deelnemers (entries) klik
Alicia Franck is out met kuitbeenbreuk na val tijdens opwarming in SP Boom. Zij wordt vervangen door Kim Van de Steene

Lees: De selecties voor WB Koksijde van bondscoach Sven Vanthourenhout klik
De Nederlandse selectie klik 

Bekijk vimeo's:
Mathieu Van der Poel: 'Kijk al uit naar volgend weekend' klik
Sanne Cant: 'Ik kijk al twee jaar uit naar Koksijde' klik

Stand WB dames na Waterloo - volledig klik
1. Sanne Cant 145 ptn 2. Kaitlin Keough 140 ptn 3. Katerina Nash 130 ptn

Stand WB heren na Waterloo - volledig klik
1. Mathieu Van der Poel 160 ptn 2. Michael Vanthourenhout 110 ptn 3. Kevin Pauwels 110 ptn

Parcours




Uitslagen 2017

Elite Heren

 Foto©Photopress.be

1. Mathieu Van der Poel (Ned)
2. Lars Van der Haar (Ned)
3. Wout Van Aert
4. Laurens Sweeck
5. David Van der Poel (Ned)

Volledige uitslag klik

Stand heren in WB na Koksijde klik
1. Mathieu Van der Poel 240 ptn 2. Laurens Sweeck 160 ptn Lars Van der Haar 159 ptn

Lees: Van der Poel zet orde op zaken in Koksijdse zand klik

Dames

 Foto©Photopress.be

1. Maud Kaptheijns (Ned)
2. Sophie De Boer (Ned)
3. Sanne Cant
4. Loes Sels
5. Katie Compton (USA)

Volledige uitslag klik

Stand dames in WB na Koksijde klik
1. Sanne Cant 210 ptn 2. Sophie De Boer (Ned) 190 ptn 3. Kaitlin Keough (USA° 186 ptn

Lees: Amper twee Belgische podiumplaatsen in drie wedstrijden klik

Beloften

 Foto©Photopress.be

1. Tom Pidcock (GB)
2. Adam Toupalik (Tsj)
3. Eli Iserbyt
4. Thijs Aerts
5. Jens Dekker (Ned)

Volledige uitslag klik

Stand beloften in WB na Koksijde klik
1. Tom Pidcock 60 ptn 2. Adam Toupalik 50 ptn 3. Eli Iserbyt 45 ptn

Juniores

 Foto©Photopress.be

1. Pim Ronhaar (Ned)
2. Ryan Kamp (Ned)
3. Tomas Kopecky (Tsj)
4. Jarno Bellens
5. Vince Van Den Eynde

Volledige uitslag klik

Stand juniores in WB na Koksijde klik
1. Pim Ronhaar 60 ptn 2. Ryan Kamp 50 ptn Tomas Kopecky 45 ptn


Uitslagen 2016

De wedstrijd werd wegens weersomstandigheden afgelast

Bekijk vimeo: Hoe reageerden ploegleiders en -managers op afgelasting klik




Uitslagen editie 2015

Lees ook: zege Sven Nys in Koksijde klik

Elite heren

 Foto©Photopress.be

1. Sven Nys
2. Wout van Aert  - blijft leider
3. Mathieu Van der Poel (Ned)
4. Lars van der Haar (Ned)
5. Laurens Sweeck

volledig klik

Dames

 Foto©Photopress.be

1. Sanne Cant - nieuwe leidster
2. Nikki Harris (GBr)
3. Katie Compton (USA)
4. Pavla Havlikova (Tsj)
5. Sophie De Boer (Ned)

volledige klik

Beloften/U23

 Foto©Photopress.be

1. Eli Iserbyt - nieuwe leider
2. Daan Hoeyberghs
3. Daan Soete
4. Clement Russo (Fra)
5. Joris Nieuwenhuis (Ned)

volledig klik

Juniores

 Foto©Photopress.be

1. Jens Dekker (Ned) - nieuwe leider
2. Jappe Jaspers
3. Mitch Groot (Ned)
4. Tanguy Turgis (Fra)
5. Kevin Khun (Zwi)

volledig klik

Nieuwelingen

 Foto©Photopress.be

1. Tomas Kopecky (Ned)
2. Gerben Kuypers
3. Vince Van Den Eynde
4. Mees Hendrikx (Ned)
5. Luke Verburg (Ned)

volledig klik

Uitslagen editie 22-11-2014

Nieuwelingen

1. Arno Debeir
2. Yentl Bekaert
3. Andreas Goeman
4. Daniel Tulett (GBr)
5. Gerben Kuypers

Dames jeugd

1. Sophie Thackray (GBr)
2. Emily Wadsworth (GBr)
3. Laure Michels
4. Fleur Vandecaveye

volledige uitslag nieuwelingen: klik

Juniores      - foto's klik

1. Gage Hecht (USA)
2. Alessio D'hoore
3. Stefano Museeuw
4. Ludwig Cords (Dui)
5. Gilles Borra

volledige uitslag juniores: klik

Beloften/U23       - foto's klik

1. Daan Soete
2. Diether Sweeck
3. Quinten Hermans
4. Jens Vandekinderen
5. Daan Hoeyberghs

volledige uitslag beloften: klik

Dames elite      - foto's klik

1. Sanne Cant
2. Sabrina Stultiens (Ned)
3. Sophie De Boer (Ned)
4. Lucie Chainel-Lefevere (Fra)
5. Nikki Harris (GBr)

volledige uitslag dames: klik

Sophie De Boer leider in de wereldbekerstand (anno 2014)


Elite heren     - foto's klik

2. Kevin Pauwels
3. Mathieu Van der Poel (Ned)
4. Tom Meeusen
5. Klaas Vantornout

volledige uitslag elite: klik

Kevin Pauwels nieuwe leider in de wereldbekerstand (anno 2014)


Vooruitblik Sven Nys op dubbel weekend 22-23/11/2014: klik



Scherpe blik 2013 'zandspecialist' Paul Herygers: klik

Uitslagen editie 2013, 3de WB-manche

Elite: klik

4. Sven Nys
5. Kevin Pauwels

Dames: klik

1. Katherine Compton (USA)
2. Sanne Cant
3. Nikki Harris (GBr)
4. Sabrina Stultiens (Ned)
5. Sophie De Boer (Ned)

U23/beloften: klik

1. Mathieu Van der Poel (Ned)
2. Laurens Sweeck
3. Gianni Vermeersch
4. David Van der Poel (Ned)
5. Tim Merlier

Juniores: klik

4. Jelle Schuermans
5. Adam Toupalik (Tsj)

Nieuwelingen: klik

1. Daniel Tulett (GBr)
2. Alessio Dhoore
3. Jarno Liessens
4. Gilles Borra
5. Arno Debeir


Winnaars 2012

Elite: Sven Nys (volledig klik)
Dames: Katie Compton (volledig klik)
U23/beloften: Wietse Bosmans (volledig klik)
Junioren: Mathieu Van der Poel (volledig klik)
Nieuwelingen: Eli Yserbyt (volledig klik)


 
Winnaars

Erwin Vervecken 6 x gewonnen: 1993/1995/2000/2004/20052008
Sven Nys 6 x gewonnen: 1999/2006/2007/2011/2012/2015
Danny De Bie 4 x gewonnen: 1988/1989/1991/1992

Palmares

1969 Roger De Vlaeminck
1970 1971 Erik De Vlaeminck
1972 Roger De Vlaeminck
1973 André Geirlandt
1974 Eric Desruelle
1975 1976 Norbert De Deckere
1977 pauze
1978 1979 Robert Vermeire
1980 Jan Teugels
1981 Johan Ghyllebert
1982 Rein Groenendaal (Ned)
1983 1984 Ivan Messelis
1985 1986 Roland Liboton
1987 Rein Groenendaal
1988 1989 Danny De Bie
1990 Radomir Simunek (Tsj)
1991 1992 Danny De Bie
1993 Erwin Vervecken
1994 2 x Paul Herygers WK op 30 januari en op 26 november
1995 Erwin Vervecken
1996 Adrie Van der Poel
1997 Richard Groenendaal
1998 Mario De Clercq
1999 Sven Nys
2000 Erwin Vervecken
2001 Richard Groenendaal
2002 2003 Ben Berden
2004 2005 Erwin Vervecken
2006 2007 Sven Nys
2008 Erwin Vervecken
2009 Zdenek Stybar (Tsj)
2010 Niels Albert
2011 Sven Nys
2012 Niels Albert WK 29/1 en op 24/11 Sven Nys
2013 Niels Albert
2014 Wout van Aert
2015 Sven Nys
2016 afgelast


Onze acties waarbij we inkomtickets weggeven worden op geen enkele manier gesponsord, ondersteund, ... door en/of zijn geassocieerd met facebook. Facebook is op geen enkele manier verantwoordelijk voor deze acties en uitvoering. Ook twitter niet





Zoeken

Scherpe blik van ... VelofolliesVelofollies

Bijna 1 op 2 verkochte fietsen is elektrisch

Kalender

januari 2018<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031