Fidea Safe Cycling
Isolteam Warm aanbevolen

Oostmalle Sluitingsprijs

Datum: 25-02-2018
Land: België
Klassement: Andere



Nato - reservevliegveld te Oostmalle

bereikbaarheid klik

Programma 2017

9u30 nieuwelingen
10u30 juniores
11u30 beloften
12u45 G-cross
13u45 dames
15u00 elite heren - live op Play Sports

Deelnemers

Parcours



Uitslagen 2017

Nieuwelingen

1. Luke Verburg (Ned)
2. Joachim Van Looveren
3. Lennert Belmans
4. Ryan Cortjens
5. Berre Hermans

Volledige uitslag nieuwelingen klik

Juniores

1. Jelle Camps
2. Ryan Camp (Ned)
3. Toon Vandebosch
4. Thymen Arensman (Ned)
5. Florian Vermeersch

Volledige uitslag juniores klik

Beloften

1. Eli Iserbyt
2. Quinten Hermans
3. Thijs Aerts
4. Maik van der Heijden (Ned)
5. Stijn Caluwe

Volledige uitslag beloften klik

Dames

1. Sanne Cant
2. Laura Verdonschot
3. Maud Kaptheijns (Ned)
4. Loes Sels
5. Annemarie Worst (Ned)

Volledige uitslag dames klik

Heren

1. Wout van Aert
2. Mathieu Van der Poel (Ned)
3. Tom Meeusen
4. David Van der Poel (Ned)
5. Gianni Vermeersch

Volledige uitslag elite heren klik

Uitslagen 2016

Nieuwelingen

1. Vince Van den Eynde
2. Niels Vandeputte
3. Mees Hendrikx (Ned)
4. Ryan Kamp (Ned)
5. Witse Meeussen

volledig klik of klik

Juniores

1. Jens Dekker (Ned)
2. Mitch Groot (Ned)
3. Toon Vandebosch
4. Jarno Liessens
5. Jente Tielemans

volledig klik of klik

Beloften

1. Daan Soete
2. Quinten Hermans
3. Adam Toupalik (Tsj)
4. Daan Hoeyberghs
5. Martijn Budding (Ned)

volledig klik of klik

Dames

1. Sanne Cant
2. Loes Sels
3. Maud Kaptheijns (Ned)
4. Sophie De Boer (Ned)
5. Ellen Van Loy

volledig klik of klik

Heren

1. Kevin Pauwels
2. Wout van Aert
3. Tom Meeusen
4. Mathieu van der Poel (Ned)
5. Lars van der Haar (Ned)

volledig klik  of klik


parcours Sluitingsprijs


Uitslagen editie 22-2-2015

Nieuwelingen

1. Florian Vermeersch
2. Arne Vrachten
3. Toon Vandebosch
4. Andreas Goeman
5. Niels Vandeputte

volledige uitslag nieuwelingen klik

Juniores

1. Eli Iserbyt
2. Maik Van Der Heijden (Ned)
3. Mitch Groot (Ned)
4. Thijs Wolsink (Ned)
5. Johan Jacobs (Zwi)

volledige uitslag juniores klik

Beloften

1. Diether Sweeck
2. Daan Soete
3. Yorben Van Tichelt
4. Toon Aerts
5. Michael Vanthourenhout

volledige uitslag beloften klik

Dames

1. Sanne Cant
2. Nikki Harris (GBr)
3. Loes Sels
4. Ellen Van Loy
5. Helen Wyman (GBr)

volledige uitslag dames klik

Elite heren

1. Wout Van Aert
2. Kevin Pauwels
3. Laurens Sweeck
4. Lars Van der Haar (Ned)
5. Tom Meeusen

volledige uitslag elite heren klik (zodra beschikbaar)


Uitslagen editie 2014

Heren (volledige uitslag klik)

2. Tom Meeusen
3. Kevin Pauwels
4. Lars Van der Haar (Ned)
5. Eddy Van Ijzendoorn (Ned)

Dames (volledige uitslag klik)

2. Loes Sels
3. Helen Wyman (GBr)
4. Nikki Harris (GBr)
5. Ellen Van Loy

Beloften (volledige uitslag klik)

1. Yorben Van Tichelt
2. Mathieu Van der Poel (Ned)
3. Wout Van Aert
4. Diether Sweeck
5. Tim Merlier

Juniores (volledige uitslag klik)

1. Yannick Peeters
2. Stijn Caluwe
3. Thijs Aerts
4. Joris Nieuwenhuis (Ned)
5. Kobe Goossens

Nieuwelingen (volledige uitslag klik)

1. Mitch Groot (Ned)
2. Jappe Jaspers
3. Victor Vandebosch
4. Tijl Pauwels
5. Gianni Siebens





Palmares

6 x Niels Albert 2014/2013/2012/2011/2008/2007
3 x Paul Herygers 1995/1996/1997
3 x Arne Daelmans 2002/2000/1998
3 x Sven Nys 2009/2005/1999
2 x Bart Wellens 2010/2001
2 x Wout van Aert 2015/2017

1995 1996 1997 Paul Herygers

1998 Arne Daelmans 

1999 Sven Nys

2000 Arne Daelmans

2001 Bart Wellens

2002 Arne Daelmans

2003 Ben Berden

2004 Richard Groenendaal (Ned)

2005 Sven Nys

2006 Gerben de Knegt (Ned)

2007 2008 Niels Albert

2009 Sven Nys

2010 Bart Wellens

2011 2012 2013 2014 Niels Albert

2015 Wout van Aert

2016 Kevin Pauwels

2017 Wout van Aert




Zoeken

Scherpe blik van ... Scherpe blikkenScherpe blikken

Kalender

september 2017<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930