Ellen Van Loy genoot van de hulde

Ellen Van Loy genoot van de hulde

Annemarie Worst ging met de zege aan de haal in Oostmalle, voor Manon Bakker. Denise Betsema mocht als derde mee op het podium. Maar de Sluitingsprijs bij de dames stond ook voor een groot deel in het teken van de laatste cross van Ellen Van Loy.

Denise Betsema wist uiteraard ook dat het voor Ellen Van Loy haar laatste cross was. "Ik heb haar beter leren kennen toen we vorig jaar met onze teams samen op de weg uitkwamen. Het is een hele lieve persoon waar ik ook nog wat van kon leren. Ze heeft gewoon zoveel ervaring. Bij de verkenning kijk ik regelmatig naar haar techniek. Ik hoop het stiekem ook zo lang als haar vol te houden."

Oostmalle 23 Ellen fiets aan de haak.jpg (242 KB)

Ellen Van Loy kreeg natuurlijk terecht de nodige aandacht in haar laatste cross. "Ik heb de hele dag genoten.", klinkt het. "Zowel van de aanmoedigingen vooraf als van mijn wedstrijd en de aanmoedigingen tijdens de koers zelf. Een mooier afscheid kon ik me niet inbeelden. Maar het is goed geweest. Ik kijk eigenlijk al wat uit naar het volgende seizoen en mijn taak als trainster en talentdetector bij mijn huidig team De Ceuster-Bonache CX. Al ga ik nu wel eerst even rusten. Later volgen er nog twee activiteiten met de supporters. En dan is het mooie hoofdstuk als actieve veldrijdster helemaal voorbij. ", luidt het

Uitslagen klik hier

Fotocredits TFoto - tekst : Lieven Verheyen

Team De Ceuster credit TFoto.jpg (266 KB)


OOS_3391 team Ellen Van Loy.jpg (200 KB)

Ellen Van Loy op Veldritkrant klik hier

 
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

februari 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!