Diegem Cross kondigt met trots toppers aan

Diegem Cross kondigt met trots toppers aan

Op woensdag 28 december 2022 zal Diegem Cross voor de 47ste keer worden ingericht, intussen traditioneel onder kunstlicht. "Zowat alle toppers, waaronder Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tom Pidcock, zullen aan de start staan.", klinkt het met trots

Jaarlijks, als corona het toelaat, vindt in Diegem de avondcross onder kunstlicht plaats tijdens de kerstdagen. Omwille van de coronacrisis werden de editie van 2020 en 2021 afgelast, maar dit jaar ziet het er opnieuw gunstig uit voor de veldritfanaten. "Wij gaan ervan uit dat Diegem Cross opnieuw zal kunnen doorgaan", laat een opgeluchte Francis Bosschaerts weten, voorzitter van Diegem Cross. De organisatie doet er dan ook alles aan om er een echt volksfeest van te maken.

Toppers aan de start

Het deelnemersveld van Diegem Cross krijgt stilaan vorm en ook dit jaar zal dat in orde zijn. "Naast toppers als Laurens Sweeck, Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout zullen ook Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Thomas Pidcock aan de start verschijnen" zegt een trotse voorzitter. "Ieder jaar doen we ons uiterste best om zowel bij de heren als de dames een uniek deelnemersveld in het veld te krijgen. Bij de dames hebben onder meer huidig wereldkampioene Marianne Vos, maar ook Lucinda Brand en Sanne Cant bevestigd. Beide categorieën beloven dus veel spektakel en vooral een spannende strijd om de eindzege."


Voor alle duidelijkheid. Diegem cross maakt deel uit van de Superprestige en niet van de X²O Badkamers Trofee, wat bovenstaande foto eventueel zou doen vermoeden.

Komende zaterdag vindt de volgende manche van de Superprestige plaats, de Aardbeiencross Merksplas > info klik hier

Archieffoto credit TFoto - bron: Diegem Cross

 

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!