Witse Meeussen knap 5de in Beringen

Witse Meeussen knap 5de in Beringen

Witse Meeussen behaalde een mooie vijfde plaats in de Exact cross in Beringen bij de elite heren. De Pauwels Sauzen-Bingoalbelofte vertoefde gedurende de race in het gezelschap van nog twee jonge talenten: Jente Michels en Thibau Nys

De zege in de Exact cross Beringen op zondag 25 september ging naar Eli Iserbyt. De West-Vlaming soleerde onbedreigd naar de overwinning op de mijnterril (lees hier). Voor de overige podiumplaatsen was het iets spannender. Finaal pakte Michael Vanthourenhout de tweede stek en Lars van der Haar de 3de. Kort achter dit duo reed Pim Ronhaar over de meet, als verdienstelijke vierde.

De strijd voor de 5de plaats in de uitslag ging tussen drie jonge talenten: Jente Michels, Thibau Nys en Witse Meeussen. Deze laatste won het sprintje van het trio. Nys schoot bij het aanzetten precies uit zijn klikpedaal en kon de Pauwels Sauzen-Bingoalrenner niet meer remonteren.

Vind volledige uitslag klik hier

Meeussen heeft een goede zomer achter de rug, de conditie is goed en hij mikt als laatstejaarsbelofte op de Wereldbeker dit veldritseizoen. "Hopen dat de gezondheid goed blijft."

Komend weekend staat de Exact cross Meulebeke (info hier) op zijn programma. Wat nog erna ... ? Kijk en luister naar een interview na afloop van de veldrit op be-Mine (credits Julien Gielen)




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!