Ontdek de virtuele showroom van Vanomobil

Ontdek de virtuele showroom van Vanomobil

Nu we weer op reis mogen, mits de nodige voorzorgen, is de mobilhome, die we zeker en vast kennen uit het veldrijden, misschien wel de ideale reisgenoot om er op uit te trekken

Uit de persconferentie na de laatste veiligheidsraad blijkt dat we weer op reis mogen. Vanaf 8 juni in België en 15 juni is de datum dat onze grenzen openen voor reizen binnen de Europese unie, inclusief het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Liechtenstein, Ijsland en Zwitserland.  Als de betreffende landen dat ten minste toelaten. Dat hygiëne en social distancing hierbij een cruciale rol gaan spelen, weten we ook. De mobilhome, een vertrouwd transportmiddel voor de veldrijders, is misschien wel dé manier bij uitstek om met de eigen bubbel landschappen verder van huis te gaan ontdekken en er te genieten. Sturen in de gewenste richting, afstand bewaren en het aantal contacten beperken, kan op een vlotte manier worden bewerkstelligd. Mentale rust !

Ben je op zoek naar een motorhome? Ga dan eens een kijkje nemen in de Vanomobil Showroom in Deerlijk, Tremelo of Hoogstraten.

Alvorens langs te gaan, kan je al een keertje snuisteren door hun virtuele showroom vanuit je zetel klik hier

Er is voor elk wat wils terug te vinden en Vanomobil garandeert een vlotte beschikbaarheid. Merk ook de Anniversary reeks campers op, die net geen 7 meter lang zijn. Je mag dus achter het stuur met rijbewijs B.

Fotocredit Vanomobil

Vanomobil Banner Nieuwsbrief huurpromo.jpg (605 KB)
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

september 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!