Arthur Van Den Boer blijft zeges opstapelen

Arthur Van Den Boer blijft zeges opstapelen

Met overwinningen in St-Niklaas en Brussel heeft Arthur Van Den Boer de kaap van tien zeges bereikt. Logisch dat de Elewijtenaar dit weekend weer met een grote glimlach rondliep.

“Tien is wel een mooi getal. Al is het nu niet zo dat ik elke keer de overwinningen tel hoor”, zegt Van Den Boer. “In St-Niklaas was het een supersnelle omloop. Niet echt te vergelijken met deze van Brussel. Ook de weersomstandigheden waren verschillend. Zaterdag kwam de zon er bij momenten flink door. Veel warmer hoefde het alvast niet te worden voor mij.”

Tibo Vancompernolle flankeert Van Den Boer twee keer op het podium

Ook Tibo Vancompernolle uit Meulebeke mocht dit weekend twee keer op het podium bij de juniores. In St-Niklaas werd de net 18-jarige renner van het Starbikes-Vista Build team tweede. In de hoofdstad moest hij zich tevreden stellen met de derde plaats.

“Zaterdag voelde ik me heel goed en kon ik lang meedoen voor de overwinning. Zondag was het verschil een pak groter. Zoals steeds rij ik het einde van het seizoen beter dan het begin. Wat het volgend jaar wordt is koffiedik kijken. Als eerstejaars belofte is het dan vooral zaak om wedstrijden trachten uit te rijden.", luidt het

Uitslagen Brussels Universities Cyclocross klik hier

Fotocredits Yefrifotos - tekst : Lieven Verheyen

Brussel 24 credit Yefrifotos Arthur podium junioren.jpeg (236 KB)
Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!