Corné van Kessel versterkt CX Team Deschacht-Hens-Maes

Corné van Kessel versterkt CX Team Deschacht-Hens-Maes

Vanaf 1 januari 2023 zal Corné van Kessel de kleuren verdedigen van CX Team Deschacht- Group Hens- Maes Containers. De in België wonende Nederlander tekende een contract voor twee jaar.

Algemeen manager Guido Verschueren van CX Team Deschacht- Group Hens- Maes Containers is bijzonder tevreden met de komst van Corné van Kessel. “Als ploeg zien we de komst van Corné als een sterke sportieve stap voorwaarts. Hij heeft de afgelopen jaren bewezen een vaste waarde te zijn in de top-10 van het internationale veldrijden. Wij hopen als team het laatste ontbrekende stukje te zijn die de puzzel in elkaar doet vallen om regelmatig mee te dingen naar een podiumplaats. Wij kijken er alvast naar uit om de samenwerking op te starten.”

Ook de 31-jarige Van Kessel is tevreden en bekijkt zijn overstap van het Tormans cx-team naar deze jonge formatie als een stap vooruit. “Ik ben blij dat ik tot dit jonge, ambitieuze team kan toetreden. De kansen die ik er krijg wil ik met beide handen grijpen om mij effectief in de top-vijf te manifesteren. Het viel me ook op hoeveel aandacht er wordt besteed aan de samenwerking en communicatie tussen staff en renners.” aldus Corné, die op 11 november terug in competitie treedt, na even out te zijn door de sleutelbeenbreuk (lees hier)

Fotocredit en bron: CX Team Deschacht- Group Hens- Maes Containers

Lees ook: Corné van Kessel ziet contract bij Intermarché Wanty Gobert niet verlengd worden klik

 
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

februari 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!