Fausto Delmé kende een succesvol weekend

Fausto Delmé kende een succesvol weekend

Met een derde plaats zaterdag in Rijkevorsel en de zege een dag later in Arendonk mag Fausto Delmé terugblikken op een succesvol weekend.

"Derde worden achter Belgisch kampioen Arthur Van Den Boer en Nederlands kampioen Michel Mouris is geen schande" aldus de jongste van de veldritbroers Delmé. Eigenlijk was het best leuk om naast die twee nationale truien op de podiumfoto te mogen staan. Het waren by far de twee besten in koers. Met een opkomende Stan Van Looy moest ik zelfs alle hens aan dek halen om de derde plaats veilig te stellen.", vertelde Fausto over zijn race op zaterdag in Rijkevorsel

Zondag mocht de renner van AA Drink Young Lions wel zelf op het hoogste schavotje klimmen. "Eens ik voorop reed was het een kwestie van consolideren. Met achter mij Mats Van Den Eynde, Keano Geerts en Mathias De Keersmaeker kwam het er op aan om me niet over toerental te rijden. Een inzinking zou dan immers fataal zijn geweest. Twee dagen achter elkaar op het podium staan, met daaronder een zege... er zijn slechtere weekends" besluit de tweedejaarsnieuweling lachend.

Uitslagen Rijkevorsel klik
Uitslagen Arendonk klik

Fotocredit TFoto - tekst: Lieven Verheyen

 

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!