Baloise Trek Lions met stevig team naar Beringen

Baloise Trek Lions met stevig team naar Beringen

Op Shirin van Anrooij na worden alle Baloise Trek Lions aan de start verwacht van de Exact cross Beringen. Na een succesvol wegseizoen duikt Lucinda Brand op be-Mine opnieuw het veld in. Ook Thibau Nys treedt voor het eerst dit seizoen in competitie op de crossfiets op de flanken van de mijnterril. (fotocredit TFoto)

Shirin van Anrooij tekende de voorbije week present op het WK wegwielrennen 2022 in Wollongong (Australië) en zal op zondag 25 september 2022 dus niet deelnemen aan de Exact cross Beringen. Maar alle andere teamleden van de Baloise Trek Lions worden wel aan de start verwacht op be-Mine. Sven Nys heeft de revelatie en veelwinnaar bij de junioren van vorig veldritseizoen aan de start, David Haverdings (lees hier). De talentvolle Nederlander werd vorige week in de Kleebergcross mooi vierde bij de elite heren. De Nederlandse wedstrijd werd gewonnen door zijn teamgenoot Pim Ronhaar (lees hier), die eveneens present zal tekenen op de mijnterril. Lars van der Haar, Thijs Aerts, Yentl Bekaert en Ward Huybs zullen weer van de partij zijn, alsook Thibau Nys (lees, kijk en luister klik hier), voor wie het crossseizoen start in Beringen. Bij de elite dames zal Lucinda Brand de kleuren van de Lions verdedigen, in haar Europese kampioenentrui uiteraard.

Info Exact cross Beringen klik hier

Kijk en luister hiernavolgend naar de vooruitblik van Lucinda Brand, die een goed wegseizoen achter de rug heeft en ook dit veldritseizoen hoopt om veel te kunnen schitteren. "Ik kan natuurlijk niet alles winnen.", zegt Brand met de glimlach. De Europese titel verdedigen is alvast een doel. Brand won in Namen, waar het EK veldrijden 2022 plaatsvindt, vier jaar op rij de Wereldbekerwedstrijd op de Citadel. "Ik zal dan ook met vertrouwen de race kunnen aanvatten.", weet ze. Iets later op het seizoen wil ze opnieuw de regenboogtrui veroveren. Dat zal dan in eigen land zijn, meer bepaald Hoogerheide.Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!