Toyo Tires ondersteunt ook de Aardbeiencross

Toyo Tires ondersteunt ook de Aardbeiencross

Toyo Tires blijft zich engageren in de wielersport. Zo is de Japanse bandenfabrikant momenteel de officiële 'Off-Road Partner' van Belgian Cycling, main partner van de World Cup Cyclo-Cross 2021-2022, ... en, op 20 november 2021 zal Toyo Tires ook goed in beeld komen met de Aardbeiencross, als sponsor.

Toyo Tires is sinds 2017 gekend als sponsor in het veldrijden, toen de Toyo Tires trap als hindernis werd ingevoerd in de Flandriencross in Hamme ( zie hier ). De voorbije jaren was er bijvoorbeeld ook een klassement voor de 'Toyo Tires Sprint en Quick Start' in de Trofee veldrijden en de bandenhindernis.

IMG_9793 Toyo Tires.jpg (864 KB)

Dat het bedrijf potentieel ziet in de veldritsport, bleek uit het engagement om vorig veldritseizoen, in toch moeilijke tijden, main sponsor te worden van de World Cup Cyclocross en de Superprestigewedstrijden. Main sponsor van de Wereldbeker veldrijden is Toyo Tires ook dit seizoen. Nu er 16 WB-manches zijn (ten op zichte van 5) kost het navenant ook een stevige duit meer. Voor de Superprestige heeft de Japanse bandenfabrikant de Aardbeiencross uitgekozen om te ondersteunen. Dat is een hart onder de riem voor de organisatie, die twee seizoenen terug moest afgelasten omwille van een storm en het vorige was zonder publiek.

In de kijker

"We zijn content dat we opnieuw een partner mogen zijn van de Telenet Superprestige Aardbeiencross in Merksplas.", laat Steven Laurijssen, managing director van Toyo Tires Benelux, optekenen. "De laatste jaren hebben we meermaals mogen ondervinden dat cyclocross een belangrijke commerciële meerwaarde kan betekenen voor ons als bedrijf. Met reclame in deze Vlaamse discipline met meer en meer internationale uitstraling zetten we ons als betrouwbare bandenproducent in de kijker. Dit seizoen hebben we ervoor gekozen om primaire partner te worden van de wereldbeker. Het internationale karakter van dat klassement is voor ons een belangrijk item. Desalniettemin zijn we heel blij om onze naam ook te mogen verbinden aan één wedstrijd van de Telenet superprestige. Met de Aardbeiencross van Merksplas hebben we gekozen voor een prachtig evenement in een uniek decor."

Fotocredits Veldritkrant / Toyo Tires

Vorig veldritseizoen in Gullegem - een extraatje voor de jeugdwerking

Gullegem 2021 jeugdwerking Toyo Tires.jpg (213 KB)

Lees: UCI World Cup Cyclo-Cross 2021-2022 klik hier
Info Aardbeiencross (ten gepaste tijde aangepast) klik hier

BANNER 728_90_Final.jpg (18 KB)
Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!