Vos pakt podiumplaats voor nieuw damesteam Jumbo-Visma

Vos pakt podiumplaats voor nieuw damesteam Jumbo-Visma

Marianne Vos kwam vandaag in de Zilvermeercross voor de tweede keer aan de start van een veldrit in de kleuren van Team Jumbo-Visma. De zevenvoudige wereldkampioene veldrijden pakte de eerste podiumplaats voor haar nieuwe team, als derde.

Marianne Vos was niet meteen vooraan terug te vinden in de wedstrijd bij de dames aan het Zilvermeer. Maar de veelvoudige kampioene rukte op naar voor en bevond zich na enkele rondes in derde positie, op een tiental seconden van het kopduo Betsema-Brand. Vos slaagde er echter niet in om de aansluiting vooraan te maken maar pakte toch een verdienstelijke derde plaats én een eerste podiumplek voor haar nieuwe (lees hier) team Jumbo-Visma.

"Ik ben erg blij met mijn eerste podium voor de ploeg." liet Marianne Vos optekenen voor haar nieuwe team. "Het gevoel was erg goed. Ik maakte in de voorlaatste ronde een dusdanige fout in het zand waardoor ik wat tijd verloor. Dat was zonde. Maar al met al gaat het met mijn vorm crescendo en kan ik met vertrouwen toewerken naar het WK. Het eremetaal ligt er niet voor het oprapen, maar ik kijk er naar uit.", aldus een toch tevreden kampioene, die haar veldritseizoen opende met de zege in Essen eind december (lees hier)

Vind de volledige uitslag klik

Fotocredit TFoto

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!