Laura Verdonschot komt met goed gevoel uit Tabor

Laura Verdonschot komt met goed gevoel uit Tabor

Laura Verdonschot werd verdienstelijk 7de in de wereldbekerwedstrijd in Tabor en kan zich optrekken aan de prestatie van vandaag.

Laura Verdonschot koos ervoor om niet in Kortrijk te rijden op zaterdag en zich vol te focussen op de wereldbekerwedstrijd in Tabor. De Limburgse is best tevreden met haar prestatie van vandaag in Tsjechië. "De voorbije week liep het iets minder. En een cross skippen zoals gisteren is ook altijd een gok. Maar nu ben ik vooral blij dat ik het gedaan heb. Het is goed meegevallen en ik heb terug het goede gevoel te pakken. Die korter intervalletjes liggen me ook wel. Tenminste, als de benen goed waren. En dat was vandaag het geval. Hopelijk ben ik nu opnieuw vertrokken voor een mooie reeks", laat Laura optekenen voor het team. Verdonschot reed een heel sterk slot in Tsjechië

Haar teamgenote bij Pauwels Sauzen-Bingoal, Denise Betsema, werd derde. "Het hoogst haalbare", wist ze naderhand te vertellen. De Texelse zat nog met de wedstrijd van Kortrijk in de benen en maakte naar eigen zeggen ook net iets te veel foutjes. Denise pakte alvast weer belangrijke UCI-punten, die haar leiden naar een betere startpositie.

volledige uitslag klik hier

Fotocredit TFoto





Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!