Lars Boom wordt ploegleider bij Liv Racing

Lars Boom wordt ploegleider bij Liv Racing

Lars Boom maakte reeds deel uit van het performanceteam van wielerploeg CCC-Liv en zal vanaf 1 januari 2021 ploegleider worden van de formatie, die onder de naam Liv Racing voort wordt gezet.

"Lars Boom is per 1 januari ploegleider van Liv Racing", laat het team weten. Liv Racing is de voortzetting van de wielerformatie CCC-Liv, het WorldTour damesteam.

Zo zet de oud-wereldkampioen veldrijden een stapje hoger in zijn carrière na(ast) de fiets. “Sinds afgelopen zomer werk ik bij het team als onderdeel van de performancegroep (lees hier). In die tijd heb ik een heel goede, professionele indruk van de totale organisatie gekregen. Ik ben klaar voor deze prachtige vervolguitdaging en kan niet wachten om mijn sportieve ideeën en visie over te brengen op de rensters”, klinkt het bij Lars Boom.

"We beschikken komend seizoen over een vernieuwde groep met rensters die veel potentie hebben. Met Lotte Kopecky hebben we een topper voor het sprintwerk binnen de gelederen. Zij krijgt steun van de groep, maar dat beperkt anderen zeker niet om zelf een vervolgstap naar de absolute top te zetten. De huidige selectie biedt voldoende ruimte en gelegenheid aan onze talenten om kansen te grijpen. Overall willen we ons van een aanvallende kant laten zien.”, luidt het

Het team

Marianne Vos zal geen deel meer uitmaken van het team. De veelvoudige kampioene krijgt, zoals eerder meegegeven, een belangrijke in het nieuwe damesteam van Jumbo-Visma (lees hier).

Liv Racing zal in 2021 de volgende rensters in huis hebben: Sofia Bertizzolo, Valerie Demey, Alison Jackson, Marta Jaskulska, Lotte Kopecky, Jeanne Korevaar, Evy Kuijpers, soraya paladin, Pauliena Rooijakkers en Sabrina Stultiens, die ooit ook in het veld actief was.

Fotocredit TFoto - bron: CCC-Liv / Liv Racing




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!