Ferre Urkens in de leer bij Team Vinnie

Ferre Urkens in de leer bij Team Vinnie

Ferre Urkens startte in de Cyclocross Vorselaar voor zijn nieuw team Group Hens-Maes Containers. De 2de jaars nieuweling kan voortaan rekenen op de ervaring binnen de ploeg, ook gekend als Team Vinnie.

Group Hens-Maes Containers wordt alweer een beetje groter. Team Vinnie kondigde gisteren de komst van een jong talentje aan "Vanaf morgen krijgt onze jeugd versterking ! Ferre Urkens zal per direct de overstap maken naar onze clubploeg “De Stoempersclub Leuven”. Ferre zal als 2de jaars nieuweling onze kleuren verdedigen, en zal op regelmatige basis kunnen proeven van de ervaringen van ons elite Team. Hij zal in alle rust kunnen bouwen aan zijn carrière en steeds kunnen terugvallen op onze ervaring. Morgen gaat hij, net als Len (nvdr Dejonghe) en Jetze (Van Campenhout lees hier) van start in Vorselaar. Veel succes en welkom in onze wielerfamilie.", aldus de aankondiging vanuit het team van Vincent Baestaens, Daan Soete, Tom Meeusen, Lander Loockx, Mascha Mulder, Jetze Van Campenhout, Jarne Castermans, Len en Senne Dejonghe.

Ferre Urkens pakte vandaag de 2de stek in de wedstrijd én het Provinciaal kampioenschap van Antwerpen in de Cyclocross Vorselaar, bij de 2de jaars nieuwelingen. De jongeman werd vorig veldritseizoen tweede op het BK veldrijden bij de 1ste jaars nieuwelingen en won erna nog de cross in Lille .

Vind alle uitslagen van de Cyclocross Vorselaar 2020 klik hier

Fotocredit TFoto




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!