Jetze Van Campenhout versterkt Group Hens-Maes Containers

Jetze Van Campenhout versterkt Group Hens-Maes Containers

Jetze Van Campenhout zal voortaan de kleuren van Group Hens-Maes Containers verdedigen in het veld. De 18-jarige jongeman wordt zo teamgenoot van Vincent Baestaens, Lander Loockx, Daan Soete en Tom Meeusen. (fotocredit TFoto)

Jetze Van Campenhout pakte het voorbije veldritseizoen bij de juniores een tiental podiumplaatsen waarvan vier zeges. Zo mocht hij onder meer op het hoogste schavotje in Essen (zie hier), Bredene (lees hier) en Zonnebeke. Een mooie prestatie in een categorie die werd gedomineerd door zijn leeftijdsgenoot Thibau Nys.

Van Campenhout nam afscheid van het jeugdteam van Jurgen Mettepenningen en zal in september bij zijn overstap naar de beloftencategorie de kleuren verdedigen van Group Hens-Maes Containers, waar elite heren Vincent Baestaens, Lander Loockx, Daan Soete en Tom Meeusen toe behoren ( lees hier).

Het contact met de ploegleiding was er al een tijdje vertelde Jetze aan Veldritkrant. “Nadat ik te horen kreeg dat ik Callant-Pauwels Sauzen moest verlaten, zijn de gesprekken écht opgestart. Het klikte snel en ik denk dat ik bij deze jongens nog heel veel zal kunnen leren.”

Mascha Mulder (26) is de dame bij 'Team Vinnie'. De ploeg kende zijn start met Vincent Baestaens en werkt dus gestaag voort aan de opbouw. Met Len (19) en Senne Dejonghe (17) heeft Jetze het gezelschap van leeftijdsgenoten. Jarne Castermans is zowel renner als mechanieker voor het team.

"Na een moeilijke winter als 2de jaars junior, maar toch gekruid met enkele knappe overwinningen en een uitmuntende 4de plaats op het Europese kampioenschap, krijgt Jetze de tijd om in rust te groeien in zijn carrière, met deze winter vooral de nadruk op wedstrijden in het b-circuit.", luidt het bij de ploegleiding.


Foto Jetze .jpg (486 KB)
fotocredit LLenaerts

Een fietsvakantie aan het plannen? Met een motorhome heb je alles voorhanden om in je eigen veilige bubbel doorheen Europa te rijden en de mooiste fietsroutes te ontdekken! 5 goede redenen om eens een motorhome te huren bij Vanombil, met showroom in Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo - lees hier

Vanomobil Banner Nieuwsbrief huurpromo.jpg (605 KB)


Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

augustus 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!