Iserbyt mikt op eindzege in DVV verzekeringen Trofee

Iserbyt mikt op eindzege in DVV verzekeringen Trofee

Na zijn zege op de Koppenberg start Eli Iserbyt komende zondag als leider aan de tweede manche van de DVV verzekeringen Trofee, de Flandriencross. De West-Vlaming maakt ook een doel van eindwinst in dat klassement.

Eli Iserbyt begint zondag 17 november in de Flandriencross als leider aan de tweede manche van de DVV Verzekeringen Trofee. De West-Vlaming heeft een voorsprong van 36 seconden op Tom Pidcock, ploegmaat Michael Vanthourenhout volgt al op 1 min 44 sec. Toon Aerts en Lars van der Haar moeten al meer dan twee minuten goedmaken. "Het is nog heel vroeg om aan de eindzege te denken, maar ik heb er nu wel een doel van gemaakt. Wedstrijden zoals Ronse en Baal moeten me wel goed liggen."

Er is wel ene Mathieu van der Poel, die er in Hamme ook terug bij zal zijn. De titelverdediger kijkt door zijn forfait op de Koppenberg weliswaar tegen een achterstand van vijf minuten aan. Maar we herinneren ons nog van vorig seizoen dat een groot tijdsverschil de wereldkampioen veldrijden ook niet heeft tegengehouden om eindwinnaar te worden.

Iserbyt hoopt dat hij dichter in de buurt van Van der Poel kan blijven "Vorig jaar was vijf minuten niet genoeg. Als je naar het Europees kampioenschap kijkt, dan zal hij toch heel sterk moeten zijn. Blijf ik gespaard van pech, dan moet vijf minuten een geruststellende voorsprong zijn. Vorig jaar pakte hij in Hamme veel tijd terug (lees hier), maar het vernieuwde parcours van zondag moet me beter liggen.", klinkt het strijdvaardig.

Voor info Flandriencross klik hier

Fotocredit TFoto-Wouter Toelen / bron: Golazo press office




Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!