Worst bezorgt Triple 7 de WB-zege op zondag

Worst bezorgt Triple 7 de WB-zege op zondag

Annemarie Worst stak er met kop en schouders bovenuit in de Wereldbekermanche voor de dames in Bern. De Nederlandse pakt in Zwitserland de tweede zege van het weekend voor Team 777 van Bart Wellens.

Daags na de zege van haar teamgenote Alice Maria Arzuffi in de superprestigewedstrijd in Boom (lees hier) heeft Annemarie Worst haar team de overwinning bezorgd in de Wereldbekermanche in Bern. De Nederlandse was een maat te sterk voor de tegenstand en reed van start tot finish alleen op de kop van de wedstrijd.

"Ik had een hele goede dag vandaag.", liet Annemarie Worst optekenen voor het team. "Ik besloot dan ook om de wedstrijd meteen hard te maken. Ik kreeg al snel een gat en ben dan vol doorgegaan. Als je aan de leiding rijdt, kan je je eigen lijnen kiezen en dat maakt het een stuk makkelijker. Ik had niet verwacht dat ik de wedstrijd op zo'n manier ging winnen, maar het is fijn om zo mijn tweede overwinning van het seizoen te pakken.", aldus de Europese kampioene, die ook de Polderscross in Kruibeke won. Bern was haar vijfde wedstrijd van dit seizoen.

Ceylin del Carmen Alvarado en Anna Kay, 'twee beloftes', finishten op respectievelijk twee en drie. Katerina Nash behoudt de leiderstrui.

Volledige uitslag en klassement na WB-Bern klik

Fotocredit TFoto-Wouter Toelen / Bron reactie: Team 777




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!