Happy Dog Cat

Komend veldritseizoen Ethias Crossen op VTM

Komend veldritseizoen Ethias Crossen op VTM

Ethias, één van de grootste verzekeraars van het land, is vanaf komend veldritseizoen titelpartner van de veldritten die de voorbije jaren als de Brico Crossen gekend stonden. VTM blijft de live uitzendingen verzorgen.

‘We zijn verheugd dat we met Ethias een titelpartner van formaat hebben kunnen overtuigen van ons project’ zegt Chris Mannaerts, manager van Sport ID, het sportorganisatiebureau (sinds kort binnen de Golazo Group, lees hier) achter wat voortaan de Ethias Crossen zal heten. ‘Sinds de start van ons project zijn we de voorbije 3 jaar serieus gegroeid binnen het veldritcircuit. We gaan erop vooruit, niet alleen in aantal wedstrijden (van 6 naar 8, lees hier) maar ook naar belangstelling bij publiek en renners. Zo organiseren we niet enkel de officiële internationale seizoensopener maar is ook onze slotmanche in Hulst in geen tijd uitgegroeid tot een topwedstrijd. Voeg daar nog de organisatie van de BK's veldrijden (Kruibeke 2019 en Meulebeke 2021) aan toe. Aan kwaliteit en exposure dus zeker geen gebrek. Integendeel"., klinkt het zelfzeker.

Oer-Vlaamse sport

"Bij Ethias hechten we veel belang aan maatschappelijk verantwoorde thema's als mobiliteit, veiligheid, gezondheid en ecologie.", vertelt Peter Maris, head of activation van Ethias. "De fiets, in al zijn aspecten, of het nu is om aan (top)sport te doen, om zich veilig en ecologisch verantwoord te verplaatsen, al dan niet gedeeld, om aan de conditie te werken, om toeristische uitstappen te doen, om mobiel(er) te zijn in de stad, of nog om voor te supporteren als toeschouwer van een wielerevent, is hiervan een mooie illustratie. Cyclocross past perfect binnen dit plaatje. En daarom ondersteunt Ethias met veel enthousiasme deze populaire en oer-Vlaamse sport en dit project!"

Op 8 september is er de allereerste Ethias Cross, in Eeklo, de openingswedstrijd van het internationale veldritseizoen, met live uitzending op VTM.

Alle nodige info zal ook komend veldritseizoen terug te vinden zijn via onze kalenderpagina

fotocredits Veldritkrant
Zoeken

Kalender

september 2021<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930