Vanomobil Kijkdagen
AGB 24/24
Isolteam Warm aanbevolen door Wout
zin om te adverteren

SportIDee wordt onderdeel van Golazo Groep

SportIDee wordt onderdeel van Golazo Groep

SportIDee, organisator van tal van wedstrijden in het veldrijden waaronder de Brico Crossen, wordt onderdeel van Golazo Groep. Daarmee verstevigt Golazo zijn positie in veldritland gevoelig.

In juni 2016 werd SportIDee opgericht als organisator van sportevents en vooral veldritten. De zes wedstrijden onder de Brico Cross koepel in het eerste jaar werden er intussen acht (lees hier). SportIDee werd ook eigenaar van enkele crossen , zoals de Koppenbergcross, en mengde zich nog in een aantal andere wedstrijden.

Golazo is nu al een 15 jaar erg actief in het veldrijden. Met eerst de GVA-, nadien DVV Verzekeringen Trofee, beheert het sportbedrijf één van de drie regelmatigheidscriteriums. Golazo was de voorbije jaren de bezieler van 16 wedstrijden op de internationale veldritkalender met o.a. de Soudal Classics, de UCI Wereldbeker op de Citadel van Namen en de Superprestige Zonhoven. Het bedrijf is ook, samen met Sven Nys, actief in het Sven Nys Cycling Center en de Sven Nys Academy in Baal.

“We zijn blij onze positie in het veldrijden nog te kunnen versterken”, zegt Golazo CEO Bob Verbeeck. “We geloven sterk in deze sport. Niet alleen als topsport om als crossliefhebber naar te kijken, maar ook als sport om zelf te beoefenen, niet in het minst voor de jeugd zoals we al volop met kids initiaties en de fietskampen van de Academy doen. De vernieuwende ideeën en concepten bij SportIDee betekenen ook een grote toegevoegde waarde voor de andere bedrijven in onze groep.”

Geert Vanhoof van SportIDee: “Met een sterke partner als Golazo hebben we de zekerheid dat onze crossen kunnen blijven voortbestaan. Hun know-how en slagkracht kan onze crossen nog beter maken en het veldrijden vaart er wel bij. Onze partners blijven verbonden aan de cross en ik wil hen ook hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat ze ons gegeven hebben.”

Bron: Golazo
Zoeken

Kalender

juni 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930