Tarteletto-Isorex versterkt met opkomende belofte Thomas Mein

Tarteletto-Isorex versterkt met opkomende belofte Thomas Mein

Peter Bauwens versterkt zijn team met de opkomende belofte Thomas Mein. De jonge Brit treedt zondag in de Flandriencross voor het eerst aan voor Tarteletto-Isorex

We kunnen zo'n beetje stellen dat momenteel Kim Van de Steene het uithangbord in het veldrijden is van het team Tarteletto-Isorex . Des te meer door haar knappe zeges in de superprestigewedstrijd in Boom en de Koppenbergcross. De ploeg laat vandaag weten dat het zich versterkt met de opkomende Britse belofte Thomas Mein.

"Met een vijfde plaats op het Europees kampioenschap en een mooie podiumplaats (nvdr. Mein werd derde) in de Jaarmarktcross te Niel, zijn we van mening dat dit geen toeval is voor Thomas Mein", klinkt het bij Peter Bauwens. " We laten Thomas stilaan groeien. Vergeet niet dat Mein nu al bij de betere is in zijn categorie en dat hij na dit seizoen nog twee jaar belofte is. Thomas kan nog een hele stap voooruit zetten in zijn nog jonge carrière.", aldus de manager van Tarteletto-Isorex.

Joseph van 't veld naar de weg

Eind oktober geraakte ook al bekend dat er op 1 januari 2019 nog een Thomas het team vervoegt, de West-Vlaming Joseph. Hij zal dan tot eind februari de wedstrijden in het veld afwerken voor Tarteletto-Isorex. Vervolgens krijgt Thomas Joseph na een korte rustperiode dan een uitgestippeld programma om stilaan op de weg zijn ding te doen. "De renner kan perfect geïntegreerd worden in ons team. We zijn er dan ook van overtuigd dat we hem kunnen laten groeien en hij mooie uitslagen zal rijden, omringd door een sterk team", aldus manager Peter Bauwens.

Thomas Joseph, die nu nog voor Marlux-Bingoal uitkomt, won op 11 november nog een C2-wedstrijd in het Britse Ardingly (Crawley). Lander Loockx werd daar tweede, voor Ian Field (GBr). Jarno Liessens en Yorben Van Tichelt vervolledigden de top 5.

Foto's©Veldritkrant / Tekst Bart D

Tip: op tekst in 't rood kan je klikken, is link naar meer info




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!