Alvarado kijkt uit naar de lenteklassiekers

Alvarado kijkt uit naar de lenteklassiekers

Ook Ceylin del Carmen Alvarado maakt deel uit van het UCI Women's Continental team van de broers Roodhooft, dat voortaan als team Plantur-Pura op de weg zal te zien zijn. De Europese kampioene veldrijden kijkt uit naar het rijden van de lenteklassieker, en dat in een mooie nieuwe outfit.

Het team trok samen op stage ...
"De trainingskamp in Spanje verliep heel goed.", vertelt Ceylin. "’t Was goed weer, met uitzondering van één dag, dat ’t heel slecht was, maar ik kan alleen maar tevreden zijn over de stage met de dames. Als ik heel eerlijk mag zijn, was de sfeer top. Ja, ik was daar heel blij om.", klinkt het.

"Normaal, achter het veldritseizoen, heb ik een langere rustperiode, en dit jaar, omwille van de lenteklassiekers, was dat niet het geval, ’t was heel kort nu. Maar zowel fysiek als mentaal heb ik er geen last van gehad. Het is natuurlijk een aanpassing. Maar ik denk dat ik alles goed heb gedaan en er klaar voor ben.

Ik kijk uit naar die lenteklassiekers, in het bijzonder de Ronde van Vlaanderen. Het is mooie en belangrijke wedstrijd. Ik hoor de dames altijd zeggen dat het een droom is om deze te rijden, voor mij dus ook. Ik kan nu niet zeggen hoe ik er zal presteren, maar ik ga mijn uiterste best doen om zo dicht mogelijk te eindigen

Ik hou echt van onze nieuwe outfit. Ik vind het speciaal. Gelijk we het damesteam van Alpecin-Fenix zijn, hou ik van de roze touch . Het geeft de ‘girly feeling’. Ik ben er zeer blij over … "

Fotocredits/beeldmateriaal Team Plantur-Pura / Ciclismo Mundial


Bekijk ook : Meet Plantur-Pura (inclusief interview Sanne Cant) klik hier

In het Engels

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!