Iserbyt consolideerde met glans zijn leidersplaats in Baal

Iserbyt consolideerde met glans zijn leidersplaats in Baal

Eli Iserbyt heeft het ondanks een pijnlijke elleboog goed gedaan in de GP Sven Nys. Hij behoudt niet alleen zijn leidersplaats in de X²O Badkamers Trofee maar pakte bovendien extra tijd op de concurrentie (fotocredit TFoto)

Gisteren werd beslist en bevestigd dat Eli Iserbyt zou deelnemen aan de GP Sven Nys 2021 op nieuwjaarsdag (lees hier). Het was afwachten wat het crossen met de geblesseerde elleboog in de wedstrijd zou geven.
"De start was voor mij heel belangrijk.", zei Eli voor team Pauwels Sauzen-Bingoal. "Als ik die goed doorkwam, dan zat ik in de eerste helft van de wedstrijd redelijk op mijn gemak. Na half cross begon de adrenaline wat weg te gaan en kwam de pijn wel terug. Ik fietste de voorbije dagen enkel op de rollen en donderdag een beetje in het bos, en die frisheid kwam vandaag naar boven. Misschien jammer dat ik geen derde word, maar dat is bijzaak. Michael wordt nu mijn dichtste belager in het klassement. Dat is voor ons dus de perfecte situatie.", luidt het.

Iserbyt streed lange tijd mee vooraan maar finaal deden drie renners het beter dan de West-Vlaming. Met zijn vierde plaats kan hij echter best tevreden zijn.


Vind de uitslag en het klassement hier

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!