Alvarado werd mooi tweede in Beringen

Alvarado werd mooi tweede in Beringen

Ceylin del Carmen Alvarado moest enkel Fem van Empel voor zich dulden op be-Mine, ter gelegendheid van de Exact Cross Beringen. De Nederlandse veldrijdster keek met de glimlach terug op de lastige wedstrijd.

"Er is nog voldoende plaats in huis om al naast de X2O eenden ook deze een plaats te geven", lacht Ceylin Del Carmen Alvarado als ze van het podium komt met een pluchen beer. "Het is bovendien steeds fijn om een leuke attentie te krijgen. En indien nodig heb ik ook wel een grote familie."

Over haar wedstrijd zelf was de renster van Alpecin-Deceuninck ook tevreden. "Misschien heb ik wel enkele steekjes gelaten door te laat te reageren. Maar al bij al vond ik het best goed gaan en heb ik er uiteindelijk echt wel mijn best voor gedaan om het zo lang mogelijk spannend te houden."

De Nederlandse, met roots in de Dominicaanse Republiek, sukkelde de voorbije jaren met zowel lichamelijke als mentale dipjes. Eind vorig seizoen zagen we al terug wat van haar klasseflitsen. Deze tweede plaats bevestigd dat ook. "In tegenstelling tot de voorbije twee seizoenen voel ik dat de vorm nu al van bij het begin goed is. Een beloning van het harde werk. Al is de belangrijkste reden dat ik me nu echt wel fit voel en ook lekker in mijn vel zit. Meteen ook de twee belangrijkste factoren om goede sportprestaties te leveren.", aldus een tevreden dame.

Uitslagen Exact Cross Beringen klik hier

Tekst Lieven Verheyen - fotocredits TFoto

BER_8937 Alvarado.jpg (167 KB)

 

 
Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!