Wereldkampioene Van Empel dominant naar winst op be-Mine

Wereldkampioene Van Empel dominant naar winst op be-Mine

Fem van Empel opent meteen met een solo naar de zege in de Exact Cross Beringen. De wereldkampioene pakte al snel enige voorsprong op de naaste concurrentie, waarvan Ceylin del Carmen Alvarado het dichtst in de buurt bleef en ook tweede werd. Shirin van Anrooij vervolledigt het podium.

Beringen 23 podium dames credit TFoto.jpg (206 KB)

Annemarie Worst, Ceylin del Carmen Alvarado, Shirin van Anrooij en wereldkampioene Fem Van Empel legden er in Beringen meteen een hoog tempo op. Van Empel leek al snel over de beste papieren te beschikken. Annemarie Worst wist de wereldkampioene goed te volgen maar verloor in de tweede ronde haar kansen door materiaalpech.

Van Empel pakte voorsprong op haar andere concurrentes en maakte er een lange solo van. Ceylin del Carmen Alvarado gaf zich niet meteen gewonnen maar vormde geen bedreiging voor de wereldkampioene. Van Anrooij consolideerde vrij snel de derde stek.

“Ik had wat zenuwen voor de start, moet ik zeggen”, wist Fem van Empel na de wedstrijd te vertellen. “Het is niet makkelijk om als topfavoriet aan de start te staan. Maar al snel kreeg ik onbewust een gaatje en zat ik aan kop. Toen ben ik maar blijven rijden.”, luidt het bij de wereldkampioene, die dit seizoen van elke wedstrijd in de regenboogtrui wil genieten.

 

Info Exact Cross Beringen klik hier

Fotocredits TFoto




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!