Crelan - Corendon voorgesteld

Crelan - Corendon voorgesteld

Deze namiddag werd in het Amsterdams Corendon Village Hotel het veldritteam Crelan-Corendon voorgesteld. De Nederlandse reisorganisatie wordt tweede naamsponsor voor drie seizoenen en de ploeg wordt zowel bij de mannen als de vrouwen versterkt.

Laurens Sweeck, vorige winter nog eindwinnaar van de Wereldbeker, en drievoudig wereldkampioene Sanne Cant blijven de speerpunten. Met onder meer Toon Vandebosch en Witse Meeussen bij de mannen en met Inge van der Heijden bij de vrouwen krijgt het team een extra kwaliteitsinjectie.

"We mikken op versterking in de breedte, maar tezelfdertijd richten we onze pijlen op de jeugd", klinkt het vanuit het teammanagement. "Crelan-Corendon wil immers meer zijn dan een team rond onze toppers Laurens Sweeck en Sanne Cant. Dat is wat onze beide hoofdpartners verdienen. Zowel Crelan als Corendon zijn bedrijven die garant staan voor continuïteit in deze sport. Crelan beleeft al meer dan 15 jaar hoogdagen in het veld, Corendon maakte van 2014 tot en met 2019 al deel uit van onze structuur. Zoveel loyaliteit verdient respect, dus denken we ook al aan opvolging."

"Namen als Aaron Dockx en Xaydee Van Sinaey zijn vandaag nog niet bekend bij het grote publiek, maar zijn renners met het potentieel om door te groeien. Wyseure, Verstrynge en Meeussen staan al iets verder, maar zijn nog jong. Hetzelfde geldt voor Van der Heijden, Norbert-Riberolle en Bakker bij de vrouwen. We zijn gewapend om de komende jaren mee onze stempel te drukken."

RENNERSKERN

PDCL8373.jpg (228 KB)

Elite heren

Laurens Sweeck, Joran Wyseure, Mees Hendrikx, Toon Vandebosch en Witse Meeussen

Elite dames

Sanne Cant, Inge van der Heijden, Marion Norbert-Riberolle en Manon Bakker

U23/beloften heren

Emiel Verstrynge en Aaron Dockx

U23/beloften dames

Xaydee Van Sinaey

Bron: Crelan - Corendon / Fotocredits Photopress

 
Zoeken

Kalender

juli 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!