Contractverlenging voor Lucinda Brand

Contractverlenging voor Lucinda Brand

Lucinda Brand haar contract met Baloise Trek Lions (in het veld) en Lidl Trek (op de weg) werd verlengd tot 2025. "We zijn blij dat ze de combinatie tussen cyclocross en de weg kan blijven maken.", klinkt het

Enkele dagen terug werd Lucinda Brand nog eindwinnares van de Baloise Ladies Tour 2023 (lees hier) en nu vertoeft de talentvolle Nederlandse in Frankrijk om van start te gaan in de Tour voor de dames, die op zondag start. Intussen werd haar contract met de teams waarvoor ze uitkomt in het veld en op de weg verlengd

“Ik voel me op mijn plek bij Baloise Trek Lions, dus het is fijn hier te kunnen blijven en in een vertrouwde omgeving te kunnen blijven verder werken. Met deze contractverlenging kunnen we verdergaan zoals we bezig waren en ik ben blij om de komende jaren voor de ploeg te blijven uitkomen. Ik kijk er erg naar uit om gezamenlijk nog mooie resultaten neer te zetten.”, laat Lucinda optekenen.

“Het is echt een voorrecht om het veldrijden en het wegwielrennen te kunnen combineren bij Baloise Trek Lions en Lidl Trek. De steun die ik krijg van beide partijen, die super goed samenwerken om dit mogelijk te maken, is ongelooflijk. Ze bieden me een geweldige omgeving en de nodige vrijheid om beide disciplines te blijven uitoefenen.”

Ook teammanager Sven Nys is blij met de verlenging van de samenwerking “Lucinda is een vaste waarde geworden binnen ons team. De prestaties van de afgelopen jaren en de motivatie voor de komende jaren zijn mooi om te zien. We zijn super trots om die motivatie de komende jaren te kunnen verderzetten. Ze was onze eerste wereldkampioene Elite en dat zullen we niet snel vergeten!”

Fotocredits TFoto - bron: Baloise Trek Lions

GAV_0558 Brand.jpg (155 KB)


 

 

 
Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!