Van Den Boer opent Exact cross Sint-Niklaas met de zege

Van Den Boer opent Exact cross Sint-Niklaas met de zege

De nieuwelingen kwamen als eerste aan zet voor de Exact cross Sint-Niklaas. Arthur Van Den Boer toonde zich nog maar eens de sterkste van het deelnemersveld en mocht dus terecht voor de tigste keer dit seizoen het zegegebaar maken, overall en als eerste van de 2de jaars nieuwelingen. Brent Lippens was de primus bij de nieuwelingen 1ste jaars.

In de wedstrijd bij de nieuwelingen op het recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas trok veelwinnaar Arthur Van Den Boer er al heel vroeg alleen op uit, richting de zege. “Ik kon op het eerste bergje blijven rijden en mijn concurrenten stonden daar te voet, daarna heb ik mijn eigen tempo aangehouden en mijn voorsprong meteen proberen uit te breiden”, vertelde de Belgische kampioen.

Achter hem werd gestreden voor de overige podiumplaatsen en de zege bij de nieuwelingen 1ste jaars. Fausto Delmé kwam als tweede over de finish en meteen achter hem zagen we Brent Lippens, als winnaar bij de eerstejaars. “Ik ben zeer tevreden met deze zege en het ruime verschil op de andere eerstejaars. Ik ben helemaal klaar voor het tweede jaar bij de nieuwelingen, maar eerst één en ander uitproberen op de mountainbike komende zomer”, aldus Lippens.

Bij de meisjes nieuwelingen haalde Elena Van der Veken het finaal van Sanne Laurijssen.

Uitslagen  klik hier

Fotocredit Bram van Lent - bron reactie: Exact cross Sint-Niklaas
Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!