Jammer genoeg geen BK voor Laura Verdonschot

Jammer genoeg geen BK voor Laura Verdonschot

Een domper voor Laura Verdonschot. Ze is ziek geworden en zal bijgevolg niet deelnemen aan het BK veldrijden in Lokeren. Zeer jammer, wetende dat Laura terug in goede doen was en haar rol kon spelen in de strijd voor het podium en wie weet ...

Helaas geen Laura Verdonschot aan de start van het BK veldrijden bij de elite dames op zaterdag 14 januari 2023.  De 26-jarige veldrijdster van het De Ceuster Bonache Cycling Team moet afhaken wegens ziekte.

“Een virale infectie heeft zich helaas deze week volledig doorgezet, waardoor Laura haar individuele trainingen moest staken. Na overleg met de medische staf en het team heeft ze besloten om niet van start te gaan op het BK in Lokeren.", laat haar team weten.

"Voor Laura, die de voorbije weken goed op dreef was en met sterke resultaten uitpakte, is het, nadat ze vorige week nog de beste Belgische renster was in Zonhoven, een enorme teleurstelling. Terecht werd ze de voorbije dagen, naast favorieten Sanne Cant en Marion Norbert-Riberolle, genoemd als kanshebber op de titel. Ze had ook al een tijdje haar zinnen gezet op het BK en trainde er gestaag naartoe, waardoor dit voor haar een zwaar verdict is. De komende dagen neemt ze de tijd om verder te herstellen. Vanuit haar zetel volgt ze morgen de wedstrijd en is ze eerste supporter van haar collega-rensters van het team”, laat het De Ceuster Bonache Cycling Team weten.

 


Info BK Lokeren op zaterdag 14 januari 2023 klik hier

Fotocredits TFoto
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

februari 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!