Ook bij de juniores topt de Belgische kampioen

Ook bij de juniores topt de Belgische kampioen

Yordi Corsus heeft de wedstrijd bij de junioren heren gewonnen in Essen. De Belgische kampioen moest aanvankelijk gezelschap dulden maar wist finaal te soleren naar het hoogste schavotje. De Nederlander Senna Remijn consolideerde de tweede stek en Seppe Van Den Boer vervolledige het podium als derde

In de veldrit bij de junioren heren wisten twee renners zich al vrij vroeg te onderscheiden van een al select gezelschap. Yordi Corsus en Senna Remijn (Ned) toonden zich de beteren van het deelnemersveld en vormden enkele rondjes een kopduo. Maar toen de Nederlander halfcross de materiaalpost binnenging en pech kende, zag hij de Belgische kampioen wegrijden richting de zege. De tweede plaats was voor hem nog het hoogst haalbare. Seppe Van Den Boer kwam daarvoor nog dicht maar werd uiteindelijk derde.

Net als bij de nieuwelingen (2de jaars) ging de zege dus naar de Belgische kampioen veldrijden

Exact cross Essen 22 credit Bram podium juniores.jpeg (846 KB)

“Ik dacht dat Senna wat foutjes maakte in de vierde ronde, ik hoorde hem af en toe in en uit zijn pedalen gaan." was de denkpiste van Corsus over het voorval.

“Ik wisselde van fiets en de tube liet af.", vertelde Remijn. "Ik weet niet of ik anders Yordi had kunnen blijven volgen, maar het is wel jammer dat ik hierdoor de aansluiting verloor.”

Uitslagen klik hier

Fotocredits Bram van Lent - bron reactie: Exact cross



 




Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!