De Ceuster Bonache CT trots op zijn selecties voor Beekse Bergen

De Ceuster Bonache CT trots op zijn selecties voor Beekse Bergen

Met Julie Brouwers, Alicia Franck, Laura Verdonschot, Suzanne Verhoeven en Ellen Van Loy worden op zondag 13 november vijf veldrijdsters van De Ceuster Bonache Cycling Team aan de start verwacht van de Wereldbekermanche op de Beekse Bergen. En daar zijn ze fier op bij het damesteam.

“Op sportief vlak en ook op basis van de uitslagen zie je hoe onze rensters verder blijven groeien.", klinkt het vanuit De Ceuster Bonache Cycling Team. "De toffe sfeer in het team tijdens trainingen en wedstrijden zorgt ervoor dat ze elkaar wekelijks versterken. Onze rensters motiveren niet alleen mekaar, maar ze worden op de wedstrijden ook wekelijks aangemoedigd door de vele supporters in het veld."

(lees verder onder de foto)
KRU_6907 Laura.jpg (165 KB)

"Het is het derde jaar dat we met het De Ceuster Bonache Cyling Team en nu ook met de natuurlijke make-up co-sponsor Cent Pur Cent aanwezig zijn in het vrouwenveldrijden. We zijn goed gestart met al een aantal mooie overwinningen en sterke uitslagen. Als team willen we vooral collectief pieken in januari, op de Belgische kampioenschappen in Lokeren. Na het EK hopen we dat een aantal van onze rensters ook geselecteerd wordt voor het WK in Hoogerheide. Samen met onze mental coach Hanne (Moove Forward) en fysical coach Johan (Antwerp rehab training) werken we de komende weken verder aan die doelstellingen”, aldus een trots De Ceuster Bonache Cycling Team

Info Wereldbekerwedstrijd GP Beekse Bergen klik hier

Lees: Alicia Franck versterkt De Ceuster Bonache CT klik

Fotocredits TFoto - bron reactie: De Ceuster Bonache Cycling Team

BER_7622 Julie Brouwers.jpg (910 KB)

 

 

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!