Van der Haar bevestigt op de Koppenberg

Van der Haar bevestigt op de Koppenberg

Lars van der Haar toonde de voorbije wedstrijden in goede vorm te verkeren en bevestigde in de openingswedstrijd van de X2O Badkamers Trofee door Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout naar de plekjes 2 en 3 te verwijzen op de Koppenberg.

De Baloise Trek Lions openden sterk op de Koppenberg. Zowel Pim Ronhaar, Thibau Nys als Lars van der Haar tekenden present in de voorste gelederen. Na verloop van tijd wist de Europese kampioen het langst stand te houden tussen de gezellen Iserbyt en Vanthourenhout. De ploeggenoten probeerden elk om beurt zich te ontdoen van de Lion maar slaagden daar niet in, integendeel ...

KOP_2615 Lars van der Haar met kassei.jpg (228 KB)

“Ik voelde de hele wedstrijd dat ik de betere was en dat ik mijn inspanning goed moest timen. Het was voor mij geen optie om hier alleen te proberen, ik was bang om op een counter te lopen van mijn tegenstanders,” zei Van der Haar. “Het is fantastisch om hier de kassei in de lucht te mogen steken. Ik was er nog nooit dichtbij, maar dit maakt alles goed. Sinds 2007 al kom ik hier met mijn moeder en het is mooi om hier nu boven met haar te kunnen vieren. Wat een sfeer hier, ik word hier enorm aangemoedigd door het publiek.”, aldus een gelukkige Lars, die als verdiende winnaar werd gezien door de flankerende podiumgenoten.

Uitslagen/Info Koppenbergcross klik hier

Lees ook: Lars van der Haar wil goede vorm tonen op de Koppenberg én in Namen klik

Fotocredits TFoto - bron reactie: X2O Badkamers Trofee




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!