Corné van Kessel hoopt op de Koppenberg te hervatten

Corné van Kessel hoopt op de Koppenberg te hervatten

Corné Van Kessel is nog steeds herstellende van zijn operatie aan de linkerschouder. De renner van Intermarché Wanty Gobert hoopt op de Koppenberg de competitie te kunnen hervatten.

“Sinds deze week ben ik ook al terug buiten op de fiets aan het trainen” vertelt Corné van Kessel, aanwezig als toeschouwer op de veldrit in Herenthout. “Maandag was dat een uurtje, ondertussen zit ik al aan de drie uur fietsen. Volgens de artsen is de schouder goed vastgemaakt. Echt pijn heb ik niet meer. Maar natuurlijk zijn de spieren rond de plaats die operatief is behandeld wel gevoelig.”

Of zijn hoop om in de Koppenbergcross, op 1 november, te kunnen hervatten ook realiteit wordt, is nog wel af te wachten. “Tussen willen en kunnen/mogen is dikwijls een groot verschil. Alles zal afhangen van wat de specialisten zeggen bij de opvolging. Eens het licht op groen zie je me zeker snel terug meedoen in wedstrijden. Al besef ik dan ook wel dat het niet meteen super zal gaan. De concurrentie heeft in tegenstelling tot mezelf wel goed kunnen werken aan de uitbouw van de conditie.”, aldus de sympathieke Nederlander

Fotocredit TFoto - tekst: Lieven Verheyen

Lees: Corné van Kessel even out na val op training klik hier

 

 




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!