Julie Brouwers kijkt tevreden terug op het Spaans avontuur

Julie Brouwers kijkt tevreden terug op het Spaans avontuur

In het zog van ploeggenote Laura Verdonschot werkte ook Julie Brouwers een pak wedstrijden af op Spaanse bodem. En net als Verdonschot kon ook zij mooie resultaten voorleggen na het avontuur.

"Ik ben best tevreden over het niveau dat ik hier heb behaald" aldus de Olmense. "Met steeds klasseringen tussen de zesde en tiende plaats heb ik me zeker kunnen tonen. Komt er ook bij dat ik als twintigjarige nog belofte ben. Als je de uitslagen van louter de belofte neemt won ik in Gijon. Met nog een tweede plaats en drie derde plaatsen mocht ik in totaal vijf keer op het podium kruipen. Niet slecht lijkt me. Enkel zondag viel ik als vierde belofte (tiende in de eindklassering nvdr) net naast het podium. De vele hoogtemeters en tal van wedstrijden zaten me in de kleren.", aldus de jongedame, die op maandag terug in België is. "Donderdag volgt dan met Ardooie een nieuwe cross.", luidt het .

Na het vertrek van Stijn Van Hout heeft nu ook vader Gerry Brouwers een stap terug gezet bij het De Ceuster Bonache CX team. "Dat was in het begin inderdaad ook voor mij wel wat aanpassen. Al heb ik ook wel alle vertrouwen in de huidige verantwoordelijken. Een vertrek was dus niet aan de orde. Temeer we echt wel een leuke bende onder de rensters hebben."

Fotocredit TFoto - tekst : Lieven Verheyen

Lees ook: Team Vondelmolen - De Ceuster bouwt verder op klik

 

 




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!