Isolteam - nieuws

Team Vondelmolen-De Ceuster bouwt verder op

Team Vondelmolen-De Ceuster bouwt verder op

Aanvankelijk was het opzet een éénmansploeg maar al snel kwam het tot een jeugdig team met 5 dames > Vondelmolen-De Ceuster CT. Een pak ervaring kwam er dit jaar bij met de komst van Ellen Van Loy. Het engagement van een extra sponsor, Bonache, helpt alvast om de ambities te bewerkstelligen.

Gerry Brouwers, vader van veldrijdster Julie Brouwers, wilde aanvankelijk een éénmansploeg opzetten voor zijn dochter. Brouwers en Stijn Van Hout, mee in het project, kwamen terecht bij Vondelmolen, dat zich bereid toonde om te sponsoren en even later volgde ook firma De Ceuster. Het leidde vorige zomer tot de aankondiging (lees hier) van het Vondelmolen - De Ceuster Cycling Team, mét Julie Brouwers, maar ook Kiona Dhont, Lies'l Schevenels, Mirthe Van Den Brande en Belgisch kampioene elite zc Suzanne Verhoeven.

"We willen werken aan de toekomst van het Belgische damesveldrijden", was en is de ambitie.
Met de komst anno 2021 van Ellen Van Loy, als renster én coach, heeft het team een mentor in huis gehaald. (lees hier).

Voor de wegcampagne, in opbouw richting komende winter, verenigen de rood-blauwen zich met de dames van Pauwels Sauzen-Bingoal (lees hier). Komend weekend staat Dwars door het Hageland op hun programma. De gravelsecties spelen alvast in het voordeel van de cyclocrossdames.

"Samen vormen we een ambitieus team in de shirts van Pauwels Sauzen en zijn we collega’s met een gezamenlijk doel.", liet Stijn Van Hout optekenen, ploegleider/Sportief manager van het Vondelmolen-De Ceuster Cycling Team. "Vanaf het najaar, als het crossseizoen begint, worden we weer concurrenten en komen de dames weer uit tegen elkaar, maar met een mooie bagage uit een gevarieerd wegseizoen.”, klinkt het. En met een extra sponsor op het shirt dan, Bonache. Het Antwerps project-sourcing- en selectiekantoor engageert zich als derde sponsor voor het Belgische damesteam van Brouwers en Van Hout.

Fotocredit en bron: Vondelmolen-De Ceuster CT
Zoeken

zin om te adverteren AGB 24/24

Kalender

augustus 2021<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031