Einde veldritseizoen voor Jente Michels

Einde veldritseizoen voor Jente Michels

Na het afleggen van een positieve coronatest komt er nu ook al een einde aan het veldritseizoen van Jente Michels. Desalniettemin blikt de belofte van Alpecin-Fenix tevreden tevreden terug.

De coronapandemie is duidelijk nog niet voorbij en ontziet ook het veldritpeloton niet. Nadat we gisteren meldden dat Emiel Verstrynge een punt achter zijn veldritseizoen zet na een positieve coronatest, doen we dat vandaag voor Jente Michels.

"Eergisteren, bij het opwarmen in Lille, voelde ik nog te veel naweeën van de jetlag. Heel vermoeiend en slap gevoel. Uiteindelijk beslist om toch niet te starten." schrijft Jente Michels op zijn sociale media.

De Alpecin-Fenixbelofte ging voor een check-up naar het ziekenhuis en daar beaamden ze het gegeven maar hij bleek ook positief te testen op Covid.

"Hierbij eindigt mijn seizoen iets vroeger dan verwacht, maar wat voor een seizoen !", klinkt het. "Heel blij met het niveau dat ik haalde. Geselecteerd voor alle wereldbekers, EK en WK met de nationale ploeg. In alle wedstrijden kunnen meestrijden voor een mooie plaats en als kers op de taart een 2de plaats op het BK.", blikt Jente terug op zijn eerste jaar als belofte in het veld.

De jongeman dankt iedereen die hem steunt op de één of andere manier en "Nu een welverdiende maand rust om nadien er weer vol in te vliegen.", luidt het.

Fotocredits TFoto

Worden deze drie beloften weldra teamgenoten van elkaar ... ? 

BK Middelkerke 2022 podium beloften heren.jpg (522 KB)




Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!