BK Cyclocross voor politiediensten in Gullegem

BK Cyclocross voor politiediensten in Gullegem

Twee dagen voor de UCI-wedstrijd er plaatsvindt, betwisten de politiediensten het BK veldrijden op het parcours van Cyclocross Gullegem. Op 4 januari 2022 strijkt dan het veldritcircus neer zoals we het kennen. Helaas voor een race zonder publiek.

Op 4 januari 2022 staat de Cyclocross Gullegem op de veldritkalender. De organisatie van de Hexia Cyclocross brengt alles in gereedheid voor de vijfde editie, helaas wederom eentje zonder publiek.

Ondanks de domper op de feestvreugde zijn ze in Gullegem trots op het deelnemersveld dat present zal tekenen. De organisatoren laten weten dat bij de dames o.a. Zoe Bäckstedt, Shirin van Anrooij, Yara Kastelijn, Lotte Kopecky, Anna Kay, ... al hebben bevestigd. Worden aan de start verwacht bij elite heren: Tom Pidcock, Quinten Hermans, Corné van Kessel, Gianni Vermeersch, Tim Merlier, Daan Soete, Vincent Baestaens, David van der Poel, ... De winnaar van de vorige drie edities, Mathieu van der Poel, zal er niet zijn, omwille van de rugproblemen.

Info Cyclocross Gullegem klik hier

BK Cyclocross voor de politiediensten

Daarnaast verleent de organisatie zijn medewerking aan het Belgisch Kampioenschap Cyclocross voor de politiediensten. Dit is een initiatief van de Belgische Politiesportbond, die de wedstrijd voor de derde keer organiseert. “De twee eerste edities vonden plaats in Maldegem. In vier categorieën zullen politieagenten van over heel België elkaar uitdagen in het veld. Zo heeft Gullegem, met ook het BK G-cyclocross (lees hier), twee kampioenschappen op het programma,” luidt het vanuit de organisatie. Dat BK vindt plaats op maandag 2 januari 2022.

Fotocredit Cyclocross Gullegem
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

oktober 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!