All Areas Baloise Trek Lions op de Koppenbergcross

All Areas Baloise Trek Lions op de Koppenbergcross

All Areas van de Baloise Trek Lions is er terug. De eerste versie dit veldritseizoen is opgenomen ter gelegenheid van de Koppenbergcross. Het team van Sven Nys kan alvast terugblikken op een geslaagde opener van de X²O Badkamers Trofee

Vorig jaar was All Areas van de Baloise Trek Lions zeer welgekomen voor de fans, omdat ze niet naar de cross mochten. Het beeldmateriaal, van voor en achter de schermen, gaf toch een beetje het gevoel er bij te zijn. Wel, nu mag er wel publiek naar de cross en het team gaat door met All Areas. Het blijft leuk meegenomen om de beelden te zien, voor wie er van wil genieten.

Op de Koppenberg mochten de Baloise Trek Lions bij de beloften op het hoogste schavotje met de wereldkampioen Pim Ronhaar. Thibau Nys maakte het des te mooier bij de U23 met een derde plaats bij zijn comeback, na het out zijn door de sleutelbeenbreuk. Bij de dames werd Lucinda Brand 5de. Toon Aerts had vooraf in gedachte om te proberen niet te veel tijd te verliezen op de lichtere Eli Iserbyt. De West-Vlaming won en Toon werd kort er achter tweede. Lars van der Haar, dit seizoen in goede doen, finishte als derde ... Een geslaagde opener van de X²O Badkamers Trofee dus voor het team.

Vind alle uitslagen van de Koppenbergcross klik hier

Kijk en luister hiernavolgend naar de All Areas #1 van dit veldritseizoen


Vorige All Areas klik hier

Fotocredit Bram van Lent




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!