Lars van der Haar tankte vertrouwen met het oog op het EK

Lars van der Haar tankte vertrouwen met het oog op het EK

Lars van der Haar heeft vertrouwen getankt tijdens de laatste wedstrijden in aanloop naar het EK veldrijden 2021, dat komend weekend plaatsvindt in het eigen Nederland. In de Koppenbergcross reed de Baloise Trek Lion naar een mooie derde stek, achter zijn teamgenoot Toon Aerts en de winnaar Eli Iserbyt.

Lars van der Haar rijdt dit veldritseizoen al constant mooie uitslagen en dat was in de Koppenbergcross niet anders. Op een loodzwaar parcours nam de Nederlander een goede start, maar er waren een paar nog net iets beter. Finaal werd het voor hem een knappe derde plek. "Ik ben eigenlijk wel heel tevreden.", zei Lars na afloop in de flash. "Ik voelde me van ronde één goed. Er reden alleen op dat moment een paar harder. Maar ik wist dat de benen goed waren. 't Is jammer dat ze zover weglopen maar ik ben toch heel blij een mooie cross gereden te hebben. "

Van der Haar is best tevreden over zijn vormpeil en blijft kritisch voor zichzelf "Gisteren voelde ik me ook heel goed maar door mijn eigen geklungel in de eerste twee rondes, te veel valpartijen, heb ik nooit mee kunnen doen. Vandaag had ik het eigenlijk niet verwacht onder deze omstandigheden en toch voelde ik mijn eigen wel weer heel goed . Zeker met het oog op volgende week dat het misschien toch beter rijdbaar gaat zijn, geeft dat wel veel vertrouwen.", luidt het.

Fotocredit TFoto - bron reactie : X²O Badkamers Trofee

Info EK veldrijden 2021

Zaterdag 6 november 2021 klik
Zondag 7 november 2021 klik


Fotocredit Veldritkrant - bron: Belgian Cycling

Al logement voor het EK ? Col du Vam op 11 km van het park >

Landal banner.jpg (81 KB)

 

 

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!