Wedstrijd > Wie is de meest enthousiaste supporter?

Wedstrijd > Wie is de meest enthousiaste supporter?

Op 1 november start met de Koppenbergcross de X²O Badkamers Trofee 2021-2022. De hoofd- en naamsponsor lanceert een wedstrijd 'Wie is de meest enthousiaste supporter?'

Op de Koppenbergcross lanceert X²O Badkamers zijn wedstrijd die het hele seizoen zal doorlopen: “Wie is de meest enthousiaste supporter?” Supporters worden aangemoedigd om zo origineel mogelijke foto’s te nemen langs het parcours en die te delen op sociale media met de hashtag #wincyclocross en de tag @X2OBadkamers. Als hoofdprijs wacht een ware cyclocross-belevingsdag met een meet & greet met Sven Nys en een ballonvaart als afsluiter van de dag.

Anja Vandendriessche, marketing director bij X²O Badkamers: “Laat ons eerlijk zijn, het zijn de supporters die van het veldrijden een ware belevenis maken. Het is bijna een topsport op zich! We kijken er dan ook enorm naar uit om voor de eerste keer de X²O Badkamers Trofee te laten doorgaan mét publiek en we willen graag hun enthousiasme belonen.”, klinkt het.

“Na een Covid-editie zonder publiek kijken we enorm uit naar 1 november, als de iconische Koppenbergcross de start van de X²O Badkamers Trofee inleidt”, blikt Christophe Impens van Golazo vooruit. “Met publiek en dus ook eindelijk opnieuw met sfeer. Het veldrijden heeft vorig seizoen een stukje verstrooiing gebracht in de huiskamers. Dat zal dit seizoen niet anders zijn dankzij de live uitzending in Sporza op VRT, maar nu wel met de nodige ambiance van het publiek ter plaatse erbij. X²O Badkamers blijft niet alleen dit, maar ook volgend seizoen, 2022-2023, aan boord als naamsponsor. We zijn X²O Badkamers nog steeds heel erkentelijk om vorig jaar, op een moeilijk moment, te geloven in de kracht van cyclocross als communicatiemiddel. Met de grote badeenden hebben ze meteen gescoord bij de renners en bij het publiek.”

Peter Demets, CEO X²O Badkamers: “Op alle niveaus binnen X²O Badkamers zijn we blijven investeren doorheen de coronaperiode. Naast het openen van meer dan tien nieuwe showrooms, was ook de sponsoring van de X²O Badkamers Trofee een toekomstgerichte beslissing. Veldrijden is een sport die een breed publiek samenbrengt. Ook bij X²O Badkamers richten we ons tot iedereen met als missie ‘meer badkamer’ voor elk budget. Nu we dit jaar weer allemaal mogen samenkomen langs het parcours, zijn we nog eens zo fier dat we hier deel van mogen uitmaken als bedrijf.”

eend.jpg (795 KB)

Info Koppenbergcross klik hier
Lees: Koppenbergcross opener van de X²O Badkamers Trofee 2021-2022 klik

Fotocredit Veldritkrant - bron: Golazo

 
Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!