De Belgische selecties voor de 5de WB-manche > in Overijse

De Belgische selecties voor de 5de WB-manche > in Overijse

De Sporttechnische Commissie van Belgian Cycling bevestigde de door bondscoach Sven Vanthourenhout geselecteerde renners om deel te nemen aan de vijfde manche van de Wereldbeker Cyclocross, die zal plaatsvinden op zondag 31 oktober 2021 in Overijse

Vermits de Wereldbeker veldrijden dit seizoen 16 wedstrijden omvat, volgen die elkaar heel snel op. Zonhoven is nog maar net voorbije en komend weekend is het de beurt aan Overijse. In de Vlaamse Druivencross zijn het opnieuw enkel de dames en elite heren die strijden voor de punten in het regelmatigheidscriterium.

Selecties

Er zijn een deel veldrijders en veldrijdsters, die op basis van hun UCI-ranking startgerechtigd zijn. Bij de dames krijgt de jeugd opnieuw een kans om ervaring op te doen. En bij de heren is belofte Emiel Verstrynge er weer bij.

Dames

Julie Brouwers, Sanne Cant, Kiona Crabbé, Jana Dobbelaere, Alicia Franck, Marion Norbert Riberolle, Lies'l Schevenels, Marthe Truyen, Ellen Van Loy, Laura Verdonschot, Suzanne Verhoeven en Sterre Vervloet


Elite heren

Jens Adams, Toon Aerts, Vincent Baestaens, Quinten Hermans, Eli Iserbyt, Tom Meeusen, Daan Soete, Laurens Sweeck, Toon Vandebosch, Niels Vandeputte, Michael Vanthourenhout en Emiel Verstrynge.


In de tussenstand van de Wereldbeker leiden Puck Pieterse (beloften/U23 dames), Denise Betsema (elite dames) en Eli Iserbyt (elite heren)

Info (programma, tussenstand, ...) wereldbekerwedstrijd in Overijse klik hier

Fotocredit TFoto - bron: Belgian Cycling

 

 




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!