Eli Iserbyt wint in Ruddervoorde en leidt nu ook in de Superprestige

Eli Iserbyt wint in Ruddervoorde en leidt nu ook in de Superprestige

Eli Iserbyt heeft de Superprestigewedstrijd in Ruddervoorde gewonnen en komt mee aan de leiding in het klassement. Net als in de wereldbeker in Iowa City mispakte Quinten Hermans zich aan de balkjes en zag hij de West-Vlaming wegrijden richting de zege, hij consolideerde wel de 2de stek. Toon Aerts vervolledigde het podium als derde.

RUD_3178.JPG (677 KB)

"Ik maakte ook wel wat foutjes, omdat ik in het wiel zat en nooit echt mijn lijn kon rijden.", zei Iserbyt na de wedstrijd, over toen hij een kopduo vormde met Quinten Hermans. "Ik was een beetje aan het kijken. En wat krachten aan het sparen voor op het einde.", klinkt het over het kopwerk van zijn metgezel, die naderhand door een fout op de balkjes tot achtervolgen was aangewezen. "Maar toen ik alleen reed vond ik wel een mooie lijn en ik denk dat ik op techniek wel mijn voorsprong heb gemaakt.", aldus Eli Iserbyt

In de tussenstand van het Superprestigeklassement hebben Eli Iserbyt, Toon Aerts en Quinten Hermans elk 28 punten. Iserbyt wordt na Ruddervoorde als leider gezien, cfr het reglement, omdat hij de laatste wedstrijd won. De Pauwels Sauzen-Bingoalrenner leidt dus, met ook de Wereldbeker, in twee regelmatigheidscriteriums en heeft nu al 6 zeges op zak in dit veldritseizoen.

Vind de volledige uitslag (later) en tussenstand in de Superprestige klik

Fotocredits TFoto

Interview met Eli Iserbyt (credits Julien Gielen)












Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!