Happy Dog Cat

Laura Verdonschot trekt naar Vondelmolen-De Ceuster

Laura Verdonschot trekt naar Vondelmolen-De Ceuster

Laura Verdonschot zal vanaf 1 januari 2022 uitkomen voor het team Vondelmolen-De Ceuster, dat recentelijk nog Ellen Van Loy als renster-coach binnenhaalde.

"Met Laura Verdonschot wordt een bekende naam aan de hechte groep toegevoegd en dus krijgt Ellen Van Loy er een pupil bij.", klinkt het bij Team Vondelmolen De Ceuster, dat amper twee jaar terug werd opgestart. "Hiermee wordt niet enkel het team vergroot maar zetten ze ook hun visie kracht bij. Verdonschot zal dan samen met Suzanne Verhoeven, die aan een sterke reeks bezig is, de kop trekken van het Belgische damesteam."

IMG_0031 Ellen.JPG (612 KB)Fotocredit Veldritkrant

Inzet op mentale ondersteuning

Laura kiest voor een toekomst in de juiste entourage en met een begeleiding op maat, zowel sportief als mentaal. Dit laatste is iets waar het damesteam van Vondelmolen - De Ceuster hard op inzet. Veldrijden is meer dan ploeteren door de modder maar ook in balans zijn als persoon en geëngageerd zijn in teamverband. Met hun eigen mental coach Hannelore Devos (MooveForward) wordt dat extra benadrukt.

Win-win

"Onder de vleugels van Ellen Van Loy worden de cross-dames met potentieel naar een hoger niveau getild. Dat geldt nu ook zo voor Laura. Na een seizoen wat minder in de kijker gereden te hebben, is zij er klaar voor om terug podiumplekken te verzamelen. De Lommelse spring-in-'t-veld heeft dat potentieel en vooral de strijdlust. Het wordt een win-win situatie voor zowel het team als de renster zelf… en laat dat weer een belangrijke missie zijn van Vondelmolen - De Ceuster Cycling Team. De talentvolle beloften krijgen hiermee tenslotte weer een extra boegbeeld om zich aan te meten en te groeien in hun traject.", luidt het

Vanaf januari 2022 mag iedereen Laura Verdonschot aan de start verwachten in het shirt van Vondelmolen - De Ceuster.


Fotocredit TFoto - bron: Vondelmolen - De Ceuster

Lees ook: Vondelmolen - De Ceuster bouwt verder op klik 


Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

augustus 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!