Lander Loockx wint in Podbrezová

Lander Loockx en Witse Meeussen wisselen elkaar af op 1 en 2 in Slowakije. Meeussen won op zaterdag de GP Dohnany en op zondag palmde Loockx in de Grand Prix Podbrezová het hoogste schavotje in.

Drie Belgen nemen na het voorbije weekend de top van het klassement in van het de Slovenský Pohár CX bij elite heren. Meeussen won op zaterdag en Lander Loockx op zondag. Elk om beurt werden ze ook tweede. Het levert hen gelijke punten op voor het regelmatigheidscriterium.

1. Witse Meeussen en Lander Loockx 180 ptn
3. Seppe Rombouts 125 ptn

En bij de dames topt Joyce Vanderbeken, met 170 punten, na de zege op zaterdag en een derde plaats op zondag. Marthe Truyen finishte telkens als tweede en dat is ook haar plaats in het klassement, met 160 ptn

De uitslagen van elite dames en heren van de wedstrijd op zondag 10 oktober 2021, GP Podbrezová klik hier
Klassement na de 2 wedstrijden (elite dames zie onderaan 1ste blz. enz.) klik hier