Happy Dog Cat

Rapencross met 'Covid Protocol'

Rapencross met 'Covid Protocol'

Wie op 11 september 2021 de Rapencross in Lokeren, de opener van de Ethias Cross, ter plaatse wil supporteren, kan dat, mits het volgen van het covid protocol.

Mits het naleven van enkele praktische richtlijnen en het hebben van de nodige bewijsstukken kan de Rapencross in Lokeren on the spot gevolgd worden.

De Ethias Cross Lokeren kan doorgaan met publiek door het gebruik van het Covid Safe Ticket, waarmee je officieel kan bewijzen dat je al minimum 2 weken terug volledig gevaccineerd bent, zeer recent negatief getest hebt of de voorbije 6 maanden besmet was met 't coronavirus.

Zorg dat je alles bijhebt voor het afreizen naar de cross. Er is bijvoorbeeld geen testmogelijkheid ter plaatse.

Je hebt naast het Covid Safe Ticket ook een inkomticket en je identiteitskaart nodig om binnen te geraken. Bij aankomst aan de inkom dien je 1,5 m afstand te houden of is een mondmasker verplicht als dat niet kan. Eens op het terrein vervalt deze verplichting. 

Vind meer info hieromtrent op de website van de organisatie via deze link . Je kan bijvoorbeeld niet zomaar het terrein verlaten en terugkomen. 

Kids jonger dan 12 jaar moeten geen Covid Safe Ticket voorleggen en mogen ook gratis binnen. Een inkomticket kost in voorverkoop 10 euro.


Jeugd

Vorig veldritseizoen waren er slechts 2 wedstrijden in Lokeren. Bij de dames won Aniek van Alphen, die toen voor Credishop-Fristads aantrad. Die ploeg blijkt er nu niet meer te zijn en de renners zijn cfr UCI verdeeld onder de andere teams van de broers Roodhooft, zijnde Iko-Crelan, Alpecin-Fenix en 't 777 CX Team, waar Van Alphen de plaats inneemt van Alice Maria Arzuffi.
Bij de heren won Eli Iserbyt de editie 2020 van de Rapencross.

Op 11 september zijn er deze keer ook wedstrijden voor nieuwelingen en juniores voorzien.

Info (programma, ...) van de Rapencross klik hier

Fotocredit TFoto
Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

juni 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!