Steve Chainel -Cross Team Legendre- neemt nu al rust

Steve Chainel -Cross Team Legendre- neemt nu al rust

Bezieler, renner en manager van het Cross Team Legendre, Steve Chainel, kondigt aan dat hij het veldritseizoen 2020-2021 beëindigt en vroeger dan voorzien de tijd neemt om de batterijen her op te laden richting het volgende.

"Na overleg met de staff van het team hebben we besloten om het veldritseizoen nu te beëindigen en dus sneller rust te nemen dan voorzien.", meldt Steve Chainel van het Franse Cross Team Legendre. Het voorbije weekend tekenden ze met Chainel, David Menut en Timon Rüegg (op foto boven) nog present in Middelkerke en Lille.

"Het was een verrijkend, intens, vermoeiend, … seizoen maar ó zo geweldig voor mij", klinkt het bij de enthousiaste Fransman. "Op het moment dat ik de balans maak, komen de emoties terug boven … en een brede glimlach op mijn gezicht. "Ik denk uiteraard terug aan Stockholm (nvdr op 11/10/2020 in Zweden), aan mijn mooie overwinning, de dubbel in Yutz met Mickael Crispin, de titel (nvdr Frans beloftenkampioen) van Antoine Huby in Pontchateau, …. de constructieve samenwerking, het plezier met de teamgenoten."

Chainel dankt ook de sponsoren en symphatisanten voor de steun en bemoedigende, vriendelijke woorden. Hij denkt ook aan zijn familie, die alles van veraf, op tv, ... heeft moeten volgen. "Covid was daar en heeft ons onze sport anders doen beleven, maar ook thuis was dat zo.", benadrukt Steve.

"Tijd voor rust, om de batterijen op te laden en de tijd om het volgende seizoen voor te bereiden", luidt het, met heel veel goesting, richting september, de opening van het veldritseizoen 2021-2022

"Vive le Cyclocross", aldus de 37-jarige Fransman Steve Chainel

OVE_5119 copy 1.jpg (309 KB)

Fotocredit Veldritkrant / TFoto - bron: via IG Steve Chainel

Lees ook: Wegteam Arkéa-Samsic ondersteunt crossteam Legendre klik

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Steve Chainel (@stevechainel)




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!